12wertpos 6 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Chciałbym aby był możliwie jak największy ekran i rozdzielczość hd, ale jeżeli się nie da to nie musi być. Koniecznie Wi-fi i slot na karty micro SD! Co mi wpadło w oko - Neo V - LG swift L7 Głównie będzie do oglądania filmów na yt / przeglądania internetu słuchając przy tym muzyki. Telefon na doładowania, obojętnie za ile, i obojętnie na ile Edytowane 23 Lipca 2012 przez 12wertpos Cytuj Link to post Share on other sites
mastafaker 0 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 I jeden i drugi mają to co napisałeś i w miarę duży ekran. Teraz to już chyba zależy czy wolisz firmę LG czy SE. Obudowa też może mieć znaczenie, mam wrażenie, że SWIFT ma lepiej wykonaną bo po zabawie NEO V miałem wrażenie, że jest trochę kiczowaty. Cytuj Link to post Share on other sites
12wertpos 6 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A warto zwrócić uwagę na Samsunga wave 3 lub Se Live with walkman? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
albatros_ 0 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 @12wertpos, warto Sam mam Wave 3 i polecam Cytuj Link to post Share on other sites
12wertpos 6 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) A galaxy ace 2? 4gb pamięci, większy ekran ( o "całe: 0.1") z gier jedyna to jakieś angry birds czasami asphalt, nic więcej. Edytowane 23 Lipca 2012 przez 12wertpos Cytuj Link to post Share on other sites
DeNeB 134 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Bierz Live with walkman za 149zł(24x 50zł) sprzedaj na allegro za 500zł i zostanie ci 200zł,czyli razem 700,za to kupisz Galaxy S pierwszej generacji praktycznie nówkę i będziesz miał telefon stworzony do twoich wymagań: Głównie będzie do oglądania filmów na yt / przeglądania internetu słuchając przy tym muzyki.Ekran Super Amoled 4' który do filmów sprawdzi się idealnie,odtwarza wszystkie kodeki do rozdzielczości 720p i do tego świetny muzycznie,zdecydowanie lepszy od wszystkich wymienionych.To taka moja luźna propozycja. PS.Uważam iż reszta telefonów ma ceny absolutnie z kosmosu i w dodatku wybór jest żałosny.Live with walkman jest jedynym w miarę opłacalnym telefonem.Już nawet nie chce komentować możliwości wiązania się z tą siecią na np. 4 lata. Edytowane 23 Lipca 2012 przez DeNeB Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts