Skocz do zawartości

(Pytanie) xbox 360 Niemcy

Recommended Posts

Witam , chce kupic xboxa 360 w Niemczech , ale nie wiem czy warto.

Mam kilka pytan .

1.Czy bede mogl zmienic jezyk na polski?

2. Czy Softa bede mogl zmienic na polskiego?

3. I czy beda dzialaly polskie gry?

4. Czy bede mial Niemieckie ip , i wyszukiwalo mnie jako Niemca

1. Jasne. Konsola ma ustawienia międzynarodowe

2. Jakiego softa?

3. Jak każde zakupione w Europie

4. Jak się zarejestrujesz na XBOX Live jako Niemiec to będziesz miał w profilu "Niemcy", ale tekst o niemieckim IP mnnie rozłożył. Naprawdę dobre :D

• Popieram 1

Jeśli wywalisz konto XBL i założysz swoje to możesz sobie region dać na PL i wówczas w świetle XBL jesteś Polakiem :) Te konsole są dokładnie takie same jak te dostępne u nas... Niemcy to ten sam region co my.

• Popieram 1

@UP: Nie. Na Xboxie można mieć więcej niż jedno konto - sam mam 4 :) Jest jeszcze coś takiego: na każdym Xboxie, którego kupisz (nowy) możesz założyć 3 konta, na których będziesz miał Xbox LIVE Gold na 1 miesiąc (po 1 miesiąc na jedno konto = 3 miesiące). Xbox LIVE Gold pozwala na grę w sieci, pobieranie wersji demo wcześniej niż użytkownicy Xbox LIVE Free itp.

• Popieram 1

Bez Xbox LIVE Gold na multiplayer nie pograsz - baardzo mi się to nie podoba, jeżeli chodzi o X-Klocka :/ Gry na początek, żeby się nauczyć? Zależy w co lubisz grać.. Ja lubię FPS'y, dlatego zacząłem od Battlefield Bad Company 1, potem BFBC2 i teraz BF3 (jestem maniakiem BF'a %-)). Z tych trzech poleciłbym Ci BF'a 3 ze względu na to, że w BFBC1 i BFBC2 mało już kto gra (na serwach w BFBC2 pustki - sam ostatnio grałem i widziałem).

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...