zaconzacon 0 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Witam , chce kupic xboxa 360 w Niemczech , ale nie wiem czy warto. Mam kilka pytan . 1.Czy bede mogl zmienic jezyk na polski? 2. Czy Softa bede mogl zmienic na polskiego? 3. I czy beda dzialaly polskie gry? 4. Czy bede mial Niemieckie ip , i wyszukiwalo mnie jako Niemca Link to post Share on other sites
chronos 9 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 1. Jasne. Konsola ma ustawienia międzynarodowe 2. Jakiego softa? 3. Jak każde zakupione w Europie 4. Jak się zarejestrujesz na XBOX Live jako Niemiec to będziesz miał w profilu "Niemcy", ale tekst o niemieckim IP mnnie rozłożył. Naprawdę dobre 1 Link to post Share on other sites
zaconzacon 0 Napisano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 ale konsola jest uzywana Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jeśli wywalisz konto XBL i założysz swoje to możesz sobie region dać na PL i wówczas w świetle XBL jesteś Polakiem Te konsole są dokładnie takie same jak te dostępne u nas... Niemcy to ten sam region co my. 1 Link to post Share on other sites
zaconzacon 0 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) a moge robic sobie konto ? to nie jest tylko na 1 konto? Czyli tak kupilem xboxa jest tak juz konto xbl ale niemieckie . Kasuje je i robie nowe? Edytowane 23 Lipca 2012 przez zaconzacon Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 @UP: Nie. Na Xboxie można mieć więcej niż jedno konto - sam mam 4 Jest jeszcze coś takiego: na każdym Xboxie, którego kupisz (nowy) możesz założyć 3 konta, na których będziesz miał Xbox LIVE Gold na 1 miesiąc (po 1 miesiąc na jedno konto = 3 miesiące). Xbox LIVE Gold pozwala na grę w sieci, pobieranie wersji demo wcześniej niż użytkownicy Xbox LIVE Free itp. 1 Link to post Share on other sites
zaconzacon 0 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 ok dzia + Ale bez tego GOld na Lan bede mogl grac online? I jakie gry najlepiej na start by sie nauczyc Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Bez Xbox LIVE Gold na multiplayer nie pograsz - baardzo mi się to nie podoba, jeżeli chodzi o X-Klocka Gry na początek, żeby się nauczyć? Zależy w co lubisz grać.. Ja lubię FPS'y, dlatego zacząłem od Battlefield Bad Company 1, potem BFBC2 i teraz BF3 (jestem maniakiem BF'a ). Z tych trzech poleciłbym Ci BF'a 3 ze względu na to, że w BFBC1 i BFBC2 mało już kto gra (na serwach w BFBC2 pustki - sam ostatnio grałem i widziałem). Link to post Share on other sites
Recommended Posts