Sn1PeR 678 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Szkoda 26zł, bo podkręcić możesz sam. RAM zostaw Dominatory. Cytuj Link to post Share on other sites
yorgol 15 Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) no te 26zł przy tak drogim kompie mnie nie zbawi a będę miał świadomość że mam najlepszy i tak spróbuję podkręcić. ok, ram zostaje, a w czym w praktyce jest ta płyta gorsza bo ona jest przynajmniej sprawdzona w hackintoshu mówisz że ma słabą sekcje zasilania ale o co chodzi tak w praktyce? Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez yorgol Cytuj Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Wygrałeś w totka, że nagle przypływ gotówki? ;> Nie wiem jak się rozwijał temat (przyznaje, nie czytałem tych 2-3 stron ), ale z zasilaczy polecam: Enermax Platimax 750W > Corsair AX750 750W> SeaSonic X660 660W Cytuj Link to post Share on other sites
yorgol 15 Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Nie ale dużo zacząłem zarabiać. Czekam ciągle co doradzicie w sprawie płyty bo na dniach zamówię zestaw Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts