Artemowski 77 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam, mam taki problem ze starą kartą, dokładnie jest to model ASUS ENGTS250DK 1GB World of Warcraft Edition, mianowicie ta karta ma w standardzie taktowanie: rdzeń 675, pamięć 1000. Za nic nie mogę ich podbić chociaż do referencyjnych ponieważ albo kończy się to "lagami" w grach, albo wyrzuca sterownik. Chciałbym tą kartę sprzedać bo mam nową,ale martwię się że z powodu tych taktowań i braku możliwości ich podniesienia kupujący będzie chciał zwrotu czy coś. Karta żaden piekarnik, w OCCT tempy max 65-75 stopni. Podkręcam za pomocą MSI Afterburner. Macie jakieś rady ? Czy może to "olać" i normalnie wystawić na Allegro ? Cytuj Link to post Share on other sites
Michał11118 0 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Po pierwsze to po podkręceniu sprawdzaj jakimś benchmarkiem artefakty. Poszukaj w instrukcji czy nie masz jakiegoś info o tym. Cytuj Link to post Share on other sites
Artemowski 77 Napisano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Sprawdzałem w Mafii II, Metro 2033 i 3d marku 06 - wszędzie to samo, choćbym przesunął te suwaki chociaż o 10 mhz. Próbowałem kręcić sam rdzeń, bez pamięci - dalej się wysypuje. Ta karta to chyba jakis odpad albo "selekt" inaczej. Cytuj Link to post Share on other sites
Michał11118 0 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ale na standardowych taktach wszystko hula? Masz instrukcje? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts