Brutal 0 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam. Otóż po przyjściu dłuuugo wyczekiwanego dysku z naprawy, postanowiłem jak najszybciej zainstalować system i zacząć korzystać z PC. Jakie było moje zaskoczenie kiedy bo podłączeniu wszystkiego, komputer się odpala, ALE włączają się jedynie wentylatory, dysk spokojnie chodzi, ale nie słychać charakterystycznego piknięcia i dalszego rozruchu. Z przody świeci się jedynie bez przerwy zielona dioda, a czerwona puszcza oko co kilka sekund. ... pomocy Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) odepnij i podepnij dysk, zainstaluj os jeszcze raz Edytowane 18 Lipca 2012 przez Szczyrczek 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Brutal 0 Napisano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 odepnij i podepnij dysk, zainstaluj os jeszcze raz Problem w tym że to nic nie daje, a wcześniej nawet bez dysku mogłem dostać sie do biosu. Teraz nic nie moge zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
siban 22 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 (edytowane) Podopinaj wszystkie kable, wyciągnij i włóż kartę grafiki oraz pamięci, a przy okazji przeczyść na nich styki. Jeśli grafika potrzebuje dodatkowego zasilania sprawdź czy jest podłączone. Jeśli dalej występuje problem sprawdź na innym zasilaczu i ewentualnie zresetuj BIOS przez wyjęcie bateryjki na dłuższą chwilę przy odłączonym zasilaniu. Gdy i to nie pomaga wymień kartę graficzną lub podłącz monitor pod grafikę zintegrowaną na płycie jeśli takowa jest. Edytowane 22 Lipca 2012 przez siban Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts