JackTI 0 Napisano 31 Października 2009 Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witam mam dwa monitory i chcialbym na obydwu miec obraz z gry... widzialem taki filmik ze na jednym byla kamera z przodu a na drugim z tylu... jak to mozna zrobic? prosze o pomoc Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Z tego co wiem, to w nowych kartach ATI wprowadzono funkcję Eyefinity, która umożliwia odtwarzanie obraz dwóch monitorów. Może da się zrobić bez tego. Link to post Share on other sites
JackTI 0 Napisano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 z tego co ja wiem to sie dalo juz wczesniej robic... koles na filmiku na youtube na jednym monitorze mial kamere w przodu a na drugim z tylu... karta jaka mam to gf 8800gt prosze o jakies rady pomoze ktos? Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... /5669.html Link to post Share on other sites
Recommended Posts