filip11 0 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Nie mogę poradzić sobie z wyciągnięciem nagrywarki DVD z tejże obudowy. Cały problem polega na tym, że przypadkowo zahaczyłem o wyciągniętą tackę, a ta nieco wygięła się w bok, udało się wyprostować, lecz urządzenie nie działa. Wszystkie śrubki odkręciłem, więc nie wiem co jest nie tak. Ma ktoś tą obudowę i potrafi stwierdzić lub coś doradzić? Będę wdzięczny - mała rzecz, a przysporzyła mi sporo problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ale to uszkodziłeś nagrywarkę czy obudowę? Cytuj Link to post Share on other sites
filip11 0 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Nagrywarkę - ale muszę ją wyciągnąć i spróbować porozkręcać i naprawić, obudowa cała ale coś nie mogę wyjąć nagrywarki.. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 To musisz zdjąć w takim razie cały przedni panel. Cytuj Link to post Share on other sites
filip11 0 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 1 szufladka jest fabrycznie wstawiona, za nic nie mogę tego - sprawdź jak wygląda moja obudowa w google ---> grafika kopiując temat Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ja mówię o demontażu całego frontu ( ). Cytuj Link to post Share on other sites
filip11 0 Napisano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Niestety nie, w moim modelu niestety front ściśle przylega do reszty, próbowałem tak zrobić, ale prawie wyrwałem jakieś mocowania. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Nie rozumiem...Tam są po trzy bolce z każdej strony trzymające front i trzeba go normalnie zdemontować Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts