Dawid_M 83 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Witam! Czy to prawda, że klucz seryjny w systemie origin jest ważny tylko 1 raz? Jak będę chciał zainstalować 2 raz ( po formacie na przykład) jakąś grę to będzie wyskakiwał błąd "kod został wykorzystany"? Proszę o pomoc Edytowane 12 Lipca 2012 przez Dawid_M Link to post Share on other sites
daniel93 192 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) Co za bzdura ostatnio pobierałem na nowym kompie i systemie gry z origina i nic takiego nie było i nie ma prawa tak być Edytowane 12 Lipca 2012 przez daniel93 Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Że klucz jest ważny tylko raz to prawda; lecz gdy dodasz do swojego origin to gra juz zostaje 2 Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Tu jest ten błąd: http://imageshack.us/photo/my-images/651/beztytuuxvu.png/ lecz gdy dodasz do swojego origin to gra juz zostaje Jak to zrobić? Link to post Share on other sites
daniel93 192 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dokładnie tak jak kuba napisał klucza możesz urzywać dowoli i na każdym sprzęcie , ale pod warunkiem że gra jest zajerestrowana w origin. 1 Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dokładnie tak jak kuba napisał klucza możesz urzywać dowoli i na każdym sprzęcie , ale pod warunkiem że gra jest zajerestrowana w origin.Jak i gdzie zarejestrować grę? 1 Link to post Share on other sites
daniel93 192 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jeśli gry masz na origin i nie da się zarejestrować CD-Keya to pozostaje bezpośrednia konsultacja z origin. Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Próbowałem to zrobić w: https://www.ea.com/pl/profile ea.onlineregister.com Ale coś nie mogę sobie poradzić ;(. Możecie mi napisać krok po kroku jak zarejestrować cd keya gry? W moim przypadku fify 12. Link to post Share on other sites
foxy97 121 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 po pierwsze to czy to uzywka, czy nowka Link to post Share on other sites
Sakret 36 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 zakładasz konto gdzieś tam jest opcja w origin dodaj grę lub dodaj kod , wpisujesz klucz ,który zostaje automatycznie przypisany do jednego konta, tego na którym go wpisałeś .Kod nie może wtedy zostać użyty drugi raz, a jeżeli robisz formata to pobierasz na nowo origina instalujesz go, następnie logujesz się na konto i pobierasz grę i grasz. Oczywiście możesz dać znajomemu pasy do konta jakby chciał zagrać ,bo jest taka możliwość że mozna odpalić na dwóch różnych IP jedno konto, oczywiście pod warunkiem że któryś z komputerów nie korzysta w tym czasie z klienta. Jest teżmożliwość jeżeli próbowałeś wpisaćdo innego konta klucz że ktośCi zakosił konto, na originie to plaga poprsotu, tym bardziej jak kupujesz koto które było wczesniej używane. 1 Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Foxy Gra została kupiona w empiku- wszystko nowe. Jak zadzwonie do ea i podam im cd key ( numer seryjny) to mogą mi powiedzieć do jakiego konta jest klucz przypisany? Więc tak: Zadzwoniłem do ea i Pani podała mi nowy klucz ( numer seryjny) do gryy fifa 12. Wszystko działa jak trzeba. Dziękuje za pomoc . I powiedziała że często mają właśnie z tym problem. Link to post Share on other sites
jasinskyyy 0 Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Mógłbyś podać numer pod który dzwoniłeś ? :3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts