Saiya-jin 190 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Już kilka razy mówiłem, że nie tylko ja narzekałem na te obudowy. Forumowy kolega Greg mówił, że maty śmierdzą. TheRedGuy również narzekał. Jest sporo ludzi, którym "trafiła" się wadliwa sztuka. Masz bardzo kiepską pamięć, Eklerek. Cytuj Link to post Share on other sites
minimen 0 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A ktoś by mi tu polecił fajne dobre obudowy od Cooler Master'a ? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Trzeba było oddać na gwarancje. Poza tym R3 jest już pozbawiona wszelkich wad. Cytuj Link to post Share on other sites
Hubert151 2 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Cm 690 II Advanced bardzo przewiewna obudowa. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Trzeba było oddać na gwarancje. Poza tym R3 jest już pozbawiona wszelkich wad.Mówiłem to nie raz i nie dwa ale Saiya-jin za każdym razem stwierdzał, że nie mógł. Temat był już wałkowany i ten użytkownik nie zmieni swojego nastawienia do Fractal Design (podobnie zresztą jak niejeden troll na niejednym polskim forum). Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Trzeba było oddać na gwarancje. Poza tym R3 jest już pozbawiona wszelkich wad. Miałeś, że tak twierdzisz? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 R3 miałem przez 2 tygodnie. Kupiłem za 200, sprzedałem za 320 Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zdarza sie to tez takim producentom jak Fractal,Nie ma bud bez wad. Ja mam arc midi to na przednim panelu mialem jebitna kreche, co nie chciała zejsc..... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 R3 miałem przez 2 tygodnie. Kupiłem za 200, sprzedałem za 320 Pancerna buda w tej cenie? Niezła okazja Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Heh, na PCLolu raz na jakiś czas spotka się Świętego Mikołaja Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Sam mam R3 i jest naprawdę dobra. Dobrze tłumi hałas, wiatraczki są naprawdę cieche (są poprawione względem tych z R2). Kurz się zawsze dostaje, nieważne jak dobre masz filtry, ale jeżeli będziesz je czyścił regularnie to będziesz musiał odkurzać kompa w środku znacznie rzadziej (w poprzedniej obudowie musiałem to robić to co miesiąc, teraz co 3-4 miesiące; no ale u mnie w pokoju starsznie się kurzy, ktoś inny może robić to znacznie rzadziej, w zależnośći od potrzeby). Jedyny mankament jaki mam z tą obudową to otwory prowadzące za płytę główną, a dokładniej to gumki, które tam są bardzo łatwo wypadają jak przeprowadzasz przez nie kable. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts