Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.Jestem nowy na forum od wczoraj mam tutaj konto.Planuję wymianę monitora co w tej cenie polecacie?

Czy opłaca się kupować ten monitor

http://allegro.pl/su...2451180050.html

Chodzi mi żeby był full hd i miał 24cali,ewentualnie 23.Musi posiadać oczywiście cyfrowe wejścia najlepiej i dvi i hdmi.Pozdrawiam użytkowników benchmark.pl i forumowiczów.

A i zapomniałem dodać że szukam tylko z podświetleniem LED. :D

Edytowane przez wronek15

by

i to jedyna jego zaleta

Był jego test niedawno w cdaction w numerze 6/2012 chyba i pisali ze na standardowych parametrach obrazu bije nagłowe większość konstrukcji opartych na TN, a opóźnienia matrycy było zauważalne tylko podczas latanie odrzutowcem w bf3 było lekkie smużenie, ale w tej cenie wydaje się być dobrym wyborem. Edytowane przez kitch

Polecam również: http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/3008857#from35101

Moniotor posiada świetną matową matrycę z powłoką antyodblaskową. Kolory są jasne i żywe. W dzień nie trzeba zasłaniać okien żeby coś zobaczyć na wyświetlaczu. Ładny design i niezwykle przemyślana ergonomia. Możliwość zmiany orientacji ekranu, regulacja wysokości, pochylenia, obrót w poziomie. Dziura pozwalająca puścić kable. Kilka gotowych trybów pracy. Jest VGA, DVI i DisplayPort(!). W zestawie kable DVI-DVI i VGA-VGA. Brak HDMI nie przeszkadza tak bardzo, bo można to łatwo obejść (np dokupić kabel HDMI-DVI). Do czytania OK. Smużenia nie zauważyłem. Można pograć, a filmy wyglądają rewelacyjnie.