Dawid_M 83 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Witam! Mam pytanie czy jak zainstaluje nieoryginalne simsy do simsów pobranych z internetu to będzie wszystko chodziło? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Dawid A z kolei jak mam oryginalną fife 12 i ściągnę z internetu euro 2012 dodatek to będzie działać? Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 1. Musisz zadbać o to żeby simsy były zaktualizowane + aktualny crack i to będzie działać 2. Jak masz oryginalną fife 12 i dodatek jest bezpłatny do będzie działać, jak nie jest to bezpłatny dodatek to też będziesz musiał pobrać cracka Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 (edytowane) Dziękuje za odpowiedź. 1. Jak zaktualizować simsy? Jak sprawdzić czy crack jest aktualny? 2. Dodatek Euro kupuje się normalnie czyli trzeba zapłacić. Edytowane 8 Lipca 2012 przez Dawid_M Link to post Share on other sites
SzaraWydra 5 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 1. Ja masz the sims 3 to po odpalnie startera, powinno się pokazać okienko z nową aktualizacją od EA Downloadera, zanim to zrobisz wyłącz wszystkie wgrywane dodatki the sims Store i zrób kopie zapasową save'ów. Obecna wersja to 1.34.27.xxxxx x-to numer regionu. Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Zaraz was tutaj moderator pogoni z tymi Simsami.. Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Chcę się dowiedzieć po prostu. Nikt nie podaje linków do jakiś stron żeby coś ściągnąć. Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ale nawet rozmowa o piratach jest zakazana :x Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 @ Dawid_M,msvista,SzaraWydra 1)TO FORUM NIE POPIERA PIRACTWA! 2)Jeśli chcecie rozmawiać o pirackich wersjach gier to znajdźcie sobie inne forum 3)Proszę moderatora o zamknięcie tematu Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 panowie bez problemów podzielili się po równo 3 punktami za łamanie regulaminu. co za solidarność. temat zamykam. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts