Kubuś_73 320 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Wiecie gdzie pisać w takiej sprawie? Jakiś email bo nie moge nigdzie znaleść Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 heheh Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 @up - bardzo zabawne ;/ Ja bym spróbował napisać do supportu ea. Jeśli nie będzie to dobry kontakt to powinni podać właściwy 2 Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Od rana co oni nie pracują w weekend ;C http://screenshooter.net/data/uploads/ps/rn/ndiz.jpg Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Pisz do supportu US, a nie naszego. Nasz sobie leci w kulki z graczami. 1 Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dopiero w poniedziałek ;C Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 To masz juz po koncie. Bo ten gosciu do PN moze komus innemu oddac to konto. Chociaz jezeli masz pudelka tych gier to wyslij na jednym zdjeciu: *pudelka tych gier *plyty DVD *(NAJWAZNIEJSZE) klucze seryjne (musza byc za*******e wyrazne) 1 Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Czemu po koncie ? Mam na tym koncie BF3 pudełko w domu chyba paragon , Back To Karkand pudełko, premium kupione na battlelog mam na koncie bankowym w historii, bf bc2 kupowałem na origin mam emial potwierdzenie zakupu kod zamówienia i w banku ten kod i ze kasa została przelana I co że komuś da to konto? Oni w kazdej chwili mogą zmienić wszystko 1 Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 To skoro tak to wyslij im te potwierdzenia. Ja kumplowi z klasy porzyczylem konto origin bo chcial BF'a zobaczyc i Crysis'a 2. To przy okazji zalapalem sie na darmowa gre (Kingdom od Amalur: Reckoning) bo jego mlodszy brat przypisal klucz zamiast do swojego to do mojego konta. %-) 1 Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Nie moge masz screen że czat niekatywny... weekend więc najcześniej poniedziałek dlatego pytam sie czy jest jakiś maila na który mzna pisać Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 (edytowane) Żadna instytucja nie pracuje w weekend. Tak, więc pozostaje Ci czekać do poniedziałku. @ EDIT: http://www.ea.com/1/privacy-contacts Spróbuj tutaj. Edytowane 7 Lipca 2012 przez blacklizard 1 Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Żadna instytucja nie pracuje w weekend. Tak, więc pozostaje Ci czekać do poniedziałku. @ EDIT: http://www.ea.com/1/privacy-contacts Spróbuj tutaj. No tu bym się kłócić, bo np. u mnie z rodziny pracuje jedna osoba w weekend'y nawet. Ba, nawet kurierzy pracują w weekend (specjalna przesyłka w niektórych firmach). A tak nie offtop'ując, to black podał link i powinieneś sobie ogarnąć to. Sorry za taki offtop, ale nie prawdą jest, że żadna instytucja nie pracuje w weekend. 1 Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Macie po + za pomoc Poczekam do jutra i napisze do supportu US i do PL zobaczymy Link to post Share on other sites
c0lin. 19 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Miałem kiedyś problem z hasłem, ale ze Steamem. Tam zareagowali bardzo szybko, wystarczyło, że podałem im moje kody których użyłem dodając do konta gry (nawet to nie były zdjęcia, a przepisane kody - na wszelki wypadek zrób zdjęcie i też przepisz) i otrzymałem tego samego dnia informacje, że hasło zmienione zostało na takie i takie, zalogowałem się, pisało mi, że powinienem zmienić hasło dla własnego bezpieczeństwa i to tyle. W Origin będzie to samo, tylko napisz do supprotu US, a nie naszego, tak jak Ci radzą. Link to post Share on other sites
maro0724 137 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 wspołczuje stary nie chciałbym sie znalezdz sie w twojej sytuacji, poczekaj do pon i napisz im a jak nie to na policje sprobuj...chociaz wiadomo jak bedzie -.- Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Właśnie szkoda czasu, dobrze ze do steam mam jedną pudełkową wersje gry uff bo takto by mogło byc Link to post Share on other sites
Recommended Posts