mikuś999 1 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam właśnie przedłużam umowę w t-mobile i mam do wyboru następujące telefony: Nokia 500 Samsung WAVE 3 Samsung galaxy ace samsung galaxy ace 2 Nokia lumia 610 Sony Ericsson xperia neo v Sony Ericsson mini pro Sony Ericsson live with walkman ?? T-mobile move balance ?? Motorola motoluxe Htc wildfire s htc desire htc deisre s Nokia c7 nokia e52 iphone 3gs od telefonu oczekuje głównie wygodnej obsługi internetu, wygodnego sporządzania notatek, od czasu do czasu pogram w jakąś grę np. angry birds, chciałbym też aby nie mulił podczas otwierania książki telefonicznej http://telepolis.pl/forum/images/smiles/002.gif i obsługiwał karty 16gb ps. bateria ma wytrzymać 5 godzin w wifi Cytuj Link to post Share on other sites
dudek079 66 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Ace 2 Neo v Desire s Wave 3 Edytowane 5 Lipca 2012 przez dudek079 Cytuj Link to post Share on other sites
bajker 20 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 HTC Desire S Galaxy Ace 2 Wave 3 imo, na wave bedzie sie najlepiej przeglądać istrony www bo ma ekran 4", pozostałe 3,7-3,8". u mnie Wave jest na 3cim miejscu bo kompletnie nie znam Bady, choć kiedyś rozważałem zakup (kupiłem jednak EVO - 4,3" daje jako taki komfort przeglądania www). Cytuj Link to post Share on other sites
Gutef 0 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 desire s albo ace 2 choc kup ace 2 poniewaz jest nowszy wiec jeszcze system jest wspierany przez samsunga testowalem ace 2 nie musisz sie martwic o przycinki systemu, ekran wspanialy amoled oraz dobre taktowanie procesora, jedynym minusem moze byc aparat Cytuj Link to post Share on other sites
bajker 20 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ekran wspanialy amoled wygląda na to, że ten nowy ekran typu PLS musi być naprawdę dobry skoro nie odróżniłeś go do Amoleda Cytuj Link to post Share on other sites
Gutef 0 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Sorry moj blad Cytuj Link to post Share on other sites
mikuś999 1 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 tak naprawdę to interesuje się xperiom neo v i htc desire s samsunga trochę się boję że będzie jakaś wada fabryczna a te modele są długo na rynku i wszystkie wady zostały usunięte. czy warto dopłacać stówę do htc bo moim zdaniem oprócz ekranu, nakładki i obudowy niczym się nie różni od tańszej xperii Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Obecnie posiadam neo v na 2.3.4 i śmiga wspaniale, nie ma ścinek ( chyba że wyłączasz aplikacje jakąś i na pulpicie wszystko się wczytuje), takie tytuły jak wormsy, gta bez żadnych lagów itp. Ja muzyki nie słucham na głośnikach tylko na słuchawkach. Aparat robi zdjęcia średniej/ dobrej jakości + lampa. Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 (edytowane) htc deisre s,neo v lub iphone3gs,reszta to zwykłe zamulone telefony. Wawe3 kusi wyglądem,ale ten system to oszustwo! (goglowskie aplikacje np.google tłumacz PŁATNE!). Iphone3 gs to znowu staroć,ale następną aktualizację do ios6 dostanie i zagrasz na nim w takie gry jak gta3 bez problemu. Edytowane 7 Lipca 2012 przez Nalovp Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ogólnie polecam w 100% . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts