Skocz do zawartości

Który z tych telefonów wybrać po nokii c3

Recommended Posts

Witam właśnie przedłużam umowę w t-mobile i mam do wyboru następujące telefony:

Nokia 500

Samsung WAVE 3

Samsung galaxy ace

samsung galaxy ace 2

Nokia lumia 610

Sony Ericsson xperia neo v

Sony Ericsson mini pro

Sony Ericsson live with walkman

?? T-mobile move balance ??

Motorola motoluxe

Htc wildfire s

htc desire

htc deisre s

Nokia c7

nokia e52

iphone 3gs

od telefonu oczekuje głównie wygodnej obsługi internetu, wygodnego sporządzania notatek, od czasu do czasu pogram w jakąś grę np. angry birds, chciałbym też aby nie mulił podczas otwierania książki telefonicznej http://telepolis.pl/forum/images/smiles/002.gif i obsługiwał karty 16gb

ps. bateria ma wytrzymać 5 godzin w wifi

HTC Desire S

Galaxy Ace 2

Wave 3

imo, na wave bedzie sie najlepiej przeglądać istrony www bo ma ekran 4", pozostałe 3,7-3,8". u mnie Wave jest na 3cim miejscu bo kompletnie nie znam Bady, choć kiedyś rozważałem zakup (kupiłem jednak EVO - 4,3" daje jako taki komfort przeglądania www).

desire s albo ace 2

choc kup ace 2 poniewaz jest nowszy :) wiec jeszcze system jest wspierany przez samsunga

testowalem ace 2 :) nie musisz sie martwic o przycinki systemu, ekran wspanialy amoled :D oraz dobre taktowanie procesora, jedynym minusem moze byc aparat

tak naprawdę to interesuje się xperiom neo v i htc desire s samsunga trochę się boję że będzie jakaś wada fabryczna a te modele są długo na rynku i wszystkie wady zostały usunięte. czy warto dopłacać stówę do htc bo moim zdaniem oprócz ekranu, nakładki i obudowy niczym się nie różni od tańszej xperii

Obecnie posiadam neo v na 2.3.4 i śmiga wspaniale, nie ma ścinek ( chyba że wyłączasz aplikacje jakąś i na pulpicie wszystko się wczytuje), takie tytuły jak wormsy, gta bez żadnych lagów itp. Ja muzyki nie słucham na głośnikach tylko na słuchawkach. Aparat robi zdjęcia średniej/ dobrej jakości + lampa.

htc deisre s,neo v lub iphone3gs,reszta to zwykłe zamulone telefony.

Wawe3 kusi wyglądem,ale ten system to oszustwo! (goglowskie aplikacje np.google tłumacz PŁATNE!).

Iphone3 gs to znowu staroć,ale następną aktualizację do ios6 dostanie i zagrasz na nim w takie gry jak gta3 bez problemu.

Edytowane przez Nalovp