Lowrey 14 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Jestem już po pierwszych godzinach gry, na razie tylko 6 poziom, ale dużo farmię, staram się wszystko odkrywać i przeszukiwać. Mam jedno pytanie - Jak wrócić do drużyny? np jestem w tristan,a drużyna w miejscu przeze mnie nie odkrytym? Król szkieletów pokonany, ale nie samemu:-) Edytowane 4 Lipca 2012 przez Lowrey Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 na sztandar członka drużyny klikasz. Co do zbierania - na tym poziomie zbyt duzego sensu nie ma, bo itemki sa słabsze wypadają. 1 Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Pisałem Ci już wcześniej, przez pierwsze dwa poziomy trudności, najlepiej "przelecieć". Zabawa zacznie się dopiero na piekło. 1 Link to post Share on other sites
Lowrey 14 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Ok dzięki - Gdzie znajdę kryjówke kazów? na polach coś na literkę N:-), bo coś się pogubiłem;/ Edit: Legowisko kazrów:-) Edytowane 4 Lipca 2012 przez Lowrey Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ale ty masz problemy chłopie... przecie ta gra to bezmózga sieczka ! Nie zaśmiecaj forum do jasnej cholery, jeszcze zakładasz po kilka tematów zamiast pisać w jednym a w grze masz chat gdzie w każdej chwili możesz się zapytać ludzi o cokolwiek. Link to post Share on other sites
Lowrey 14 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Ale ty masz problemy chłopie... przecie ta gra to bezmózga sieczka ! Nie zaśmiecaj forum do jasnej cholery, jeszcze zakładasz po kilka tematów zamiast pisać w jednym a w grze masz chat gdzie w każdej chwili możesz się zapytać ludzi o cokolwiek. Spokojnie. Faktycznie wystarczyło trochę więcej pograć i obyło się bez pytań:-) A z tym zakładaniem kolejnych tematów, to już pretensję nie do mnie, tylko moderatora, prosiłem o nie zamykanie, ale cóż poradzić..... Edytowane 4 Lipca 2012 przez Lowrey Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ziomek, jest przecie temat ogólny do diablo - tam pisz jak coś. Na pewno nie zamkną Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 specjalnie podpiąłem temat o diablo 3 to z uporem maniaka zakładasz kolejne. Link to post Share on other sites
Recommended Posts