BlackovXpl 42 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kupiłem dziś wieśka instaluję, włączam grę i ściąga się aktualizacja 3.1, instaluję odpalam jeszcze raz odpala się aktualizacja 3.2 więc instaluję. Uruchamiam wieśka klikam uruchom gre wyskakuje ten breloczek czy jakoś tam na srodku pulpitu i urucchamia się znowu lancher gry i tak w kółko POMOCY Link to post Share on other sites
Anoizmrox 68 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A masz podstawową wersję gry? Jeśli nie to trudno, ale nie będziesz mógł grać. Lepiej było brać zwykłego W2 i ściągnąć EK jako patch(Do pudełkowej EK musisz mieć W2) Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A poczekałeś chwile o umnie uruchomienie wieśka troche czasu zajmuje ;D Link to post Share on other sites
BlackovXpl 42 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 No ale mi się ten breloczekwilka pokazuje i za 3 sek znika i znowu jest uruchom gre , opcje zarejestruj gre itd Do pudełkowej edycji rozszerzonej trzeba mieć podstawową wersje gry? Co wy pleciecie Link to post Share on other sites
wrzesi0 821 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) ile ikonek wieśka pojawia ci się na pasku po zniknięciu "breloczka" sprawdź w menadżerze zadań czy pracuje wiedźmin czy tylko luncher pewnie zwija ci się "do paska" - uruchomisz klikając Alt+Tab i przeskoczysz na okno z grą Edytowane 4 Lipca 2012 przez wrzesi0 Link to post Share on other sites
BlackovXpl 42 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Udało się uruchomić po 3 reinstalacjach gry, problemem był patch 3.2, po zainstalowaniu ponownie gry zaktualizowałem grę tylko do 3.1 i gra działa. Nie mogę instalować patcha 3.2 bo wtedy zamyka breloczka po 3 sek i gra się nie uruchamia. Trzeba poczekać na aktualizację 3.3 bo 3.2 u mnie nie działa. A jak u was? Link to post Share on other sites
Anoizmrox 68 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 U mnie wszystko działa. Link to post Share on other sites
BlackovXpl 42 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 a ściągałeś 3.2 przez lanchera czy ze strony wiedzmina? Bo ja z lanchera i nie dzała ale na 3.1 wszystko smiga Link to post Share on other sites
Pooetic 0 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 ja ściągałem /downloadowałem/ z launchera patcha 3.2 i wszystko chodzi. Link to post Share on other sites
Recommended Posts