Baervan 0 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dobry. Jestem już zmęczony słabą jakością produktów z firm, które podają się za ekspertów w dziedzinie sprzętu dla gamerów. Obleciałem słuchawki Logitecha, Creative, Medusy x2, Roccata. Wszystkie złamałem w pałąku albo coś się w nich popsuło. Teraz mam AKG GHS-1. Byłem z nich zadowolony, były tylko trochę za małe, w każdym bądź razie padł mi lewy głośnik po 2 tyg. Stwierdzam teraz, że mam dość i chcę zainwestować w coś droższego. Wybór pada na PC 360. I tu pojawiają się dwa pytania. Zakładając, że 75% czasu spędzam grająć resztę oglądając filmy, seriale lub słuchając muzyki czy znajdę słuchawki lepsze od tych w podobnej cenie? Pozostaje jeszcze drugi wariant. Słuchawek bez mikrofonu. Za to dokupić jakiś porządny mikrofon ze stojakiem. Coś w stylu jakich używają co bardziej sławni youtuberzy i podcasterzy. Co powiecie? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 z tymi AKG to miałeś pecha, bo producent jest równie profesjonalny co sennheiser PC360 to bardzo fajne słuchawki, ale trochę drogie jak na to, co oferują, niczego im specjalnie nie brakuje po prosu senki od ok pół roku się cenią trochę ponad swoje możliwości 2 Cytuj Link to post Share on other sites
seba377 0 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 PC 360 to bardzo dobre słuchawki i jeżeli nie brakuje ci kasy to je bierz. Co do pomysłu z takim mikrofonem to nie wiem czy ty to dobrze wykorzystasz. Skoro jesteś graczem nie jest ci potrzebny taki dobry mikrofon. Poszukaj sobie tańszej alternatywy do 100zł. Taki mikrofon powinien wystarczyć do rozmowy z kumplami z gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 nawet zalman Mic-1 za 20 zł starczy do gier ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
flaczki_z_paczki 0 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Zgadzam się z Wami, nie ma co się zastanawiać. Jak wspomniał Ozored to MIC1 chyba od wielu lat jest jednym z najczęściej wybieranych mikrofonów z tego co obserwuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts