mis456 42 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Będzie cicho o ile wentylatory beda ciche.Dla każdego cisza jest względnym pojęciem i bez operowania wartościami nie da sie tego określić. Np. dla mnie XM i chaser sa ciche Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 @ UP Dla mnie dopóki obudowa nie jest fabrycznie wyciszona (maty, zaślepienie otworów, klapka z przodu itp.) dopóty nie ma prawa być nazywana cichą. Wszystkie inne obudowy są po prostu albo standardowe (nawet przy cichych wentylatorach i tak słychać inne dźwięki z kompa) albo bardziej dziurawe niż przewiduje "ustawa praktycznego użytkowania" (vide Corsair Carbide 300R i 400R, Zalman Z9 czy też jakieś "twory" od A4 Tech). Cytuj Link to post Share on other sites
gitgosc 31 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Mam już wybraną obudowe Fractal Design Define XL Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts