barrbarian 0 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Czy ktoś ma taki problem? Intel Core i5 2500K 3,30Ghz, GTX 560 DX CU, 8 GB RAM, Win7 x64...czyli mam średnio dobry sprzęt.Battlefield 3 i Crysis 2 chodzą mi płynnie na full ustawieniach (1650x1050,bo stary monitor i to jego max).Crysis 2 nawet z pakietami DX i wysokiej rozdzielczości na Ultra (ale 1650x1050). ZALECANA grafa w Ghost Recon Future Soldier to GTX 460, 3 GB RAM-u itd.. Więc dlaczego na moim PC Ghost Recon nawet na średnich ścina i grać nie idzie?Dopiero jak ustawię grafę na niskie (auto zalecenie!),wtedy pograć mogę.Coś jest nie tak z optymalizacją czy o co kaman? Czyżby gra była tak 'skpoana'?A jak klikam właśnie na autoustawienia grafy to robi sie rozdzielczość 1440x...i najniższe ustawienia, jakby nie rozpoznawał sprzętu.Już myślałem,że z moim pc coś się porobiło,ale nie ,bo inne gry śmigają i w ogóle sprawdziłem kompa.Zresztą Max Payne 3 sam ustawił grafę na full (po za antyaliasing MSAA, bo 1 GB na karcie to mało) Czy ktoś ma podobnie? Edytowane 15 Lipca 2012 przez barrbarian Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Gdybyś trochę poczytał na google i w tym wątku to wiedziałbyś, że z tą grą są same problemy a każdy kolejny patch naprawia jedną rzecz a psuje nową ;p Link to post Share on other sites
rezor21 0 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ni nulti działa bez problemów za to gunschmit w singlu nie działa. Wiecie może jak to naprawić? Link to post Share on other sites
gogeta33 0 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 mam problem z gra kupilem ja zainstalowalem i wyskakuje mi blad (brak skladnika dxgi.dll) prosze o pomoc pc ghost recon future soldieer Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Musisz pościągać potrzebne biblioteki dll. Wpisuj w gogole nazwe biblioteki i sciagaj do skutku bo możesz nie mieć kilku plików. Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 blemu z rusznikarzem??(gunsmith) jakichkolwiek modyfikacji nie wprowadzę(tłumik,celownik,lufa...) to zawsze jak rozpocznę misję w singlu resetuje mi do ust.domyślnych. (oczywiście gra oryginalna a w Google nie mogę znaleźć rozwiązania) Problem rozwiązany. W nazwie użytkownika kompa NIE MOŻE BYĆ innych znaków niż angielskie.(z Paweł zmieniłem na Tarrok111 i problem się rozwiązał ) Link to post Share on other sites
Recommended Posts