Skocz do zawartości

Ghost Recon Future Soldier PC - problem

Recommended Posts

Czy ktoś ma taki problem? Intel Core i5 2500K 3,30Ghz, GTX 560 DX CU, 8 GB RAM, Win7 x64...czyli mam średnio dobry sprzęt.Battlefield 3 i Crysis 2 chodzą mi płynnie na full ustawieniach (1650x1050,bo stary monitor i to jego max).Crysis 2 nawet z pakietami DX i wysokiej rozdzielczości na Ultra (ale 1650x1050). ZALECANA grafa w Ghost Recon Future Soldier to GTX 460, 3 GB RAM-u itd.. Więc dlaczego na moim PC Ghost Recon nawet na średnich ścina i grać nie idzie?Dopiero jak ustawię grafę na niskie (auto zalecenie!),wtedy pograć mogę.Coś jest nie tak z optymalizacją czy o co kaman? Czyżby gra była tak 'skpoana'?A jak klikam właśnie na autoustawienia grafy to robi sie rozdzielczość 1440x...i najniższe ustawienia, jakby nie rozpoznawał sprzętu.Już myślałem,że z moim pc coś się porobiło,ale nie ,bo inne gry śmigają i w ogóle sprawdziłem kompa.Zresztą Max Payne 3 sam ustawił grafę na full (po za antyaliasing MSAA, bo 1 GB na karcie to mało) Czy ktoś ma podobnie?

Edytowane przez barrbarian
  • 3 miesiące temu...

blemu z rusznikarzem??(gunsmith)

jakichkolwiek modyfikacji nie wprowadzę(tłumik,celownik,lufa...) to zawsze jak rozpocznę misję w singlu resetuje mi do ust.domyślnych.

(oczywiście gra oryginalna a w Google nie mogę znaleźć rozwiązania)

Problem rozwiązany.

W nazwie użytkownika kompa NIE MOŻE BYĆ innych znaków niż angielskie.(z Paweł zmieniłem na Tarrok111 i problem się rozwiązał :) )

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...