Skocz do zawartości

Ghost Recon Future Soldier PC - problem

Recommended Posts

Sam osobiście nie mam tej gry, ale się nią interesowałem. Ale kiedy zobaczyłem u RockAlone na live że są takie problemy i potem poczytałem na necie to poczekam jakieś 2 miechy, aż stanieje i będzie działać. Zapowiadało się nieźle, a start kiepski ;p

Podłącze się do tematu.

Czy ktoś zna rozwiązanie problemu z rusznikarzem??(gunsmith)

jakichkolwiek modyfikacji nie wprowadzę(tłumik,celownik,lufa...) to zawsze jak rozpocznę misję w singlu resetuje mi do ust.domyślnych.

(oczywiście gra oryginalna a w Google nie mogę znaleźć rozwiązania)

Moje pytanie brzmi jak można wydać tak niedopracowaną gre przecież to nie jest nawet beta,już same intro jest ucięte tylko dolna połowa przekątnej monitora odtwarza druga jest czarna,były już 2 patche i nic , multi jest nie grywalne szuka gry 30 min potem graczy 10 ok jest lobby dajesz respawn i nic czekam 5 min i nic crap, w singlu max 26 klatek, optymalizacja jest do du*y port z konsol na moim i5-2500k 8gb ram i gtx 470 powinno latać,do cholery jasnej to nie jest gra na frostbite 3 już bf3 100% razy lepjej chodzi ,100zł na edycje signature i kilka miesiecy trzeba poczekać aż połatają

Co do poprzednika to się nie zgodzę co do optymalizacji i multi, ponieważ na moim sprzęcie gram normalnie z 60 fps i spadki miałem jedynie w misji w Moskwie a multiplayer u mnie już działa i to poprawnie. Radziłbym ci zainstalować grę jeszcze raz lub jak w moim przypadku reinstalacja systemu ;) Mi to pomogło. Ale co do optymalizacji to jednak jest skopana ale nie aż tak jak ty mówisz :P

Mam ten sam problem z multiplayer co w temacie biorę grę wieloosobową i nie odnaleziono sesji i tworzy mi moją grę do której nikt nie dołącza help jak to naprawić . Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomorze

A jak to jest że dużo ludzi gra na multiplayer a nam wyskakuje problem nie odnaleziono sesji i tworzy mi sesje do której nikt nie może dołączyć Oo.

Nie stety punkbuster nie pomógł ale zrobie format komputera i zobaczymy czy pomoże dzięki za pomoc. :)

Jednak nie będę formatował kompa dla jakiejś jednej gry może zna ktoś jakieś rozwiązanie z tym multiplayerem . Nadal gdy wchodzę pisze nie odnaleziono sesji i tworzy mi moją grę do której nikt nie dołącza

Edytowane przez koziu7

Wyszła łatka 1.3 która nic nie poprawia hura oby tak dalej,robić ludzi w balona 100 zł za shit który ledwo działa a multi wcale

Wyszła łatka 1.3 która nic nie poprawia hura oby tak dalej,robić ludzi w balona 100 zł za shit który ledwo działa a multi wcale

ręce opadają

Jak nie poprawiła mi WSAD nie działał i działa Mouse + WASD not working on some configurations;

• Patch 1.3 Changes ÛÛÛ

• ÛÛÛ ÛÛÛ

• ÛÛÛ - Input compatibility fix ÛÛÛ

• ÛÛÛ - Mouse + WASD not working on some configurations; ÛÛÛ

• ÛÛÛ - Mouse + Xbox 360 Controller (no need to unplug the pad, everything ÛÛÛ

• ÛÛÛ will work simultaneously): when you connect/disconnect pad on-the-fly ÛÛÛ

• ÛÛÛ the key icons will change during the next pop up// the game still ÛÛÛ

• ÛÛÛ will display pad icons if the pad is connected.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...