Wafel1283 2 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Przedwczoraj dostałem grę i nie znajduje mi serwerów w trybie multiplayer. Wie ktoś może czym to jest spowodowane ?? Po prostu tworzy mi nową sesję i nic więcej bo nie ma graczy. Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Z tego co wiem to narazie jest sporo problemów i co pare dni wypuszczają patche żeby je naprawiać Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 jak kolega up przehdz najpierw kampanie Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Sam osobiście nie mam tej gry, ale się nią interesowałem. Ale kiedy zobaczyłem u RockAlone na live że są takie problemy i potem poczytałem na necie to poczekam jakieś 2 miechy, aż stanieje i będzie działać. Zapowiadało się nieźle, a start kiepski ;p Link to post Share on other sites
ardianox 5 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 czekaj na nowy patch może cos poprawi 8) Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Podłącze się do tematu. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu z rusznikarzem??(gunsmith) jakichkolwiek modyfikacji nie wprowadzę(tłumik,celownik,lufa...) to zawsze jak rozpocznę misję w singlu resetuje mi do ust.domyślnych. (oczywiście gra oryginalna a w Google nie mogę znaleźć rozwiązania) Link to post Share on other sites
JacekPL 0 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Witam mam problem z grą , wywala gre do pulpitu po pierwszym menu gdy trzeba kliknac dowolny klawisz , wywala z błędem Yeti ktoś zna rozwiązanie ? Edytowane 3 Lipca 2012 przez JacekPL Link to post Share on other sites
Kamil444 360 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Działa wam multi? Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 A mi w 1 misji nie mogę ruszać postacią stoi jak wryty. Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 A to nie jest misja, w której musisz wypuścić drona, a potem go przywołać, żeby się ruszyć? Link to post Share on other sites
Kamil444 360 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Moje pytanie brzmi jak można wydać tak niedopracowaną gre przecież to nie jest nawet beta,już same intro jest ucięte tylko dolna połowa przekątnej monitora odtwarza druga jest czarna,były już 2 patche i nic , multi jest nie grywalne szuka gry 30 min potem graczy 10 ok jest lobby dajesz respawn i nic czekam 5 min i nic crap, w singlu max 26 klatek, optymalizacja jest do du*y port z konsol na moim i5-2500k 8gb ram i gtx 470 powinno latać,do cholery jasnej to nie jest gra na frostbite 3 już bf3 100% razy lepjej chodzi ,100zł na edycje signature i kilka miesiecy trzeba poczekać aż połatają Link to post Share on other sites
Wafel1283 2 Napisano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Co do poprzednika to się nie zgodzę co do optymalizacji i multi, ponieważ na moim sprzęcie gram normalnie z 60 fps i spadki miałem jedynie w misji w Moskwie a multiplayer u mnie już działa i to poprawnie. Radziłbym ci zainstalować grę jeszcze raz lub jak w moim przypadku reinstalacja systemu Mi to pomogło. Ale co do optymalizacji to jednak jest skopana ale nie aż tak jak ty mówisz Link to post Share on other sites
LandStalker1 28 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 teraz gry tylko na kase a jakości zero, sama gra jest za.... ale niedopracowana Link to post Share on other sites
koziu7 0 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Mam ten sam problem z multiplayer co w temacie biorę grę wieloosobową i nie odnaleziono sesji i tworzy mi moją grę do której nikt nie dołącza help jak to naprawić . Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomorze Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Pomóc może kolejny patch Link to post Share on other sites
Wafel1283 2 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ja uporałem się z problemem multiplayer robiąc format systemu i instalując najnowszego PunkBustera Spróbuj najpierw od PunkBustera jak to nie pomoże to mówię mi jakoś ten format wyszedł na dobre Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 A to nie jest misja, w której musisz wypuścić drona, a potem go przywołać, żeby się ruszyć? Taka misja co zjeżdżam linkami ze ściany i 1 misja jak robię nowa gra> Link to post Share on other sites
koziu7 0 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A mozna jakies linka do tego punkbastera bo tego jest pełno i nie wiem które jest dobre ;/ Link to post Share on other sites
Wafel1283 2 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-grfs.php proszę tu masz BunkBustera klikasz na pierwszy odnośnik PBSetup Link to post Share on other sites
koziu7 0 Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) A jak to jest że dużo ludzi gra na multiplayer a nam wyskakuje problem nie odnaleziono sesji i tworzy mi sesje do której nikt nie może dołączyć Oo. Nie stety punkbuster nie pomógł ale zrobie format komputera i zobaczymy czy pomoże dzięki za pomoc. Jednak nie będę formatował kompa dla jakiejś jednej gry może zna ktoś jakieś rozwiązanie z tym multiplayerem . Nadal gdy wchodzę pisze nie odnaleziono sesji i tworzy mi moją grę do której nikt nie dołącza Edytowane 8 Lipca 2012 przez koziu7 Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Spróbuj wyłączyć zapore, wyłączyć antywirusa, poodblokowywać porty. Może coś pomoże ;p Link to post Share on other sites
Kamil444 360 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wyszła łatka 1.3 która nic nie poprawia hura oby tak dalej,robić ludzi w balona 100 zł za shit który ledwo działa a multi wcale Wyszła łatka 1.3 która nic nie poprawia hura oby tak dalej,robić ludzi w balona 100 zł za shit który ledwo działa a multi wcale ręce opadają Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jak nie poprawiła mi WSAD nie działał i działa Mouse + WASD not working on some configurations; Patch 1.3 Changes ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ - Input compatibility fix ÛÛÛ ÛÛÛ - Mouse + WASD not working on some configurations; ÛÛÛ ÛÛÛ - Mouse + Xbox 360 Controller (no need to unplug the pad, everything ÛÛÛ ÛÛÛ will work simultaneously): when you connect/disconnect pad on-the-fly ÛÛÛ ÛÛÛ the key icons will change during the next pop up// the game still ÛÛÛ ÛÛÛ will display pad icons if the pad is connected. Link to post Share on other sites
BluMan 129 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 multi u mnie działa bardzo dobrze nie wiem skąd u was takie problemy ... Link to post Share on other sites
Ptachol 0 Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Podłączam się do problemu... pisali, że mają naprawić problemy występujące z Multiplayer i dalej nic... chyba 100 zł poszło w plecy... ;( Link to post Share on other sites
Recommended Posts