maniuox 27 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) jak w temacie jestem uzytkownikiem tej przegladarki juz od X lat ale to co sie dzieje z ta przegladarka od jakiegos czasu powoduje u mnie skoki cisnienia w ciagu dnia z powodu tej przegladarki 3x restart komputera i xx razy kombinacja CTRL+ALT+DELETE po prostu zal jej stabilnosc jest skandaliczna nie dziala poprawnie z youtube na stremach pokroju Owned Twitch etc... totalne freezy czasem nie odpowiada na uruchomienie po czym za 20-40 sec sie uruchomi z 50x stronami nie dziala z ,,battlelogiem,, do BF3 ze o awariach i komunikatach i bledach flash i innymi wtyczkami nie wspomne Edytowane 29 Czerwca 2012 przez maniuox Cytuj Link to post Share on other sites
Ralphie 24 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Mam tak samo.... Cytuj Link to post Share on other sites
shae6666 110 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Zmień na Chrome ja nie mam z nią żadnych problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja przerzuciłem się na Google Chrome tak dla próby, bo miałem jakieś problemy z Firefoxem. Teraz nie chcę wracać do Firefoxa : ) Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja to samo chrome dla mnie to teraz bajeczka, a jak mam pracować gdzieś indziej i jest tam Firefox to mnie szlag trafia :DD Cytuj Link to post Share on other sites
Maks1410 17 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Tak to jest jak się ma Windowsa pirata. Cytuj Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Pirat nie ma nic do tego, jak chodzi Firefox. Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Z przeglądarki Firefox korzystam od bardzo dawna. Pierwsze wersje działały na moim zabytkowym komputerze z procesorem Pentium 100... Z czasem zmieniały się komputery oraz wersje przeglądarki, ale nigdy nie miałem najmniejszych problemów z liskiem. Jedyne, co może irytować, to często zmieniające się numerki, jednak moim zdaniem, problem wynika z konfiguracji oprogramowania i takie narzekanie jest nieuzasadnione. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts