muszka1995 0 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam. Mam zamiar kupić słuchawki. Do wyboru mam AKG GHS-1 lub logitech G35. Możecie mi powiedzieć, które są lepsze. Posiadam zintegrowaną kartę dźwiękową. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 bez dwóch zdań AKG są lepsze, ale czy pod integrę to inna historia Cytuj Link to post Share on other sites
Sasior 52 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zdecydowanie AKG. Jednak po zakupie słuchawek zacząłbym zbierać na choćby Xonara DG. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
muszka1995 0 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 mam dokładnie 380 zł na słuchawki więc jak bym kupił te AKG znalazłem nowe za 280 zł to jaką kartę mógłym kupić?? Cytuj Link to post Share on other sites
Sasior 52 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Najlepiej by było gdybyś dozbierał do Xonara DX. Za nieco ponad setkę dostaniesz co najwyżej Xonara DG. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Saturated 2 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 rozumiem że większość uważa asusa za solidną firmę w produkcji kart dźwiękowych lecz z doświadczenia powiem że na rynku są o wiele lepsze... co innego parametry na papierze a co innego w praktyce... pod takie słuchawki polecam kartę ESI MAYA 44. bez porównania jakość Pozdrawiam. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 rozumiem że większość uważa asusa za solidną firmę w produkcji kart dźwiękowych lecz z doświadczenia powiem że na rynku są o wiele lepsze... co innego parametry na papierze a co innego w praktyce... pod takie słuchawki polecam kartę ESI MAYA 44. bez porównania jakość Pozdrawiam. Wydaje mi sie ze te sluchawki to mialy byc do gier a nie dla muzyka. AKG duzo lepsze od G35, napisz jaka masz plyte glowna nie wszystkie integry sa takie zle (tzn do grania). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) rozumiem że większość uważa asusa za solidną firmę w produkcji kart dźwiękowych lecz z doświadczenia powiem że na rynku są o wiele lepsze... co innego parametry na papierze a co innego w praktyce... pod takie słuchawki polecam kartę ESI MAYA 44. bez porównania jakość Pozdrawiam. Maya to poziom Xonara D2, choć o innym brzmieniu. Następnym razem porównaj, te karty ze sobą, a nie te tańsze sonary. A po za tym, za 350zł masz Prodigy HD2 po wymianie opków zjada, wymienione na śniadanie po analogu. Jeśli chcesz typowo układ komputerowy to Xonar D1/DX . Na USB można kupić nieco lepszego Maya U5 tylko tam nie będzie takiego oprogramowania jak na asusie. Choć dla mnie, to bez różnicy ważne co lepiej gra, a i do muzyki świetnie się nada. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez adivxv5 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts