Sykes 3 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, mam pytanko a mianowicie chodzi o aplikacje na profilu Facebooka których nie dodawałem tylko pojawiły się same oto one: Facebook Messenger for iPhone Facebook Messenger for Android Aparat Facebooka nie wiem czy dodał je Fb czy nie ale jak je usuwam to po odświeżeniu strony znów się mi pojawiają, próbowałem je zablokować ale to nic nie daje. Wie ktoś jak temu zaradzić ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tak już jest, pewnie chcą, żeby zawsze po odpaleniu fejsa na telefonie wrzucało Ci na tablicę wszystkie zdjęcia z telefonu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sykes 3 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Sykes Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts