Skocz do zawartości

Jaka karta graficzna ??? Pilne

Recommended Posts

Procek i5 2500k

Obudowa : do wymiany na SilentiumPC Regnum L50 (lub polećcie coś lepszego do 400 zł)

Płyta głowna : też do wymiany (doradzcie jaką pliss ;D) zastanawiem sie na ASRock H61M/U3S3

Dyska Twardy : Seagate 1 TB

Zasilacz OCZ ZT 650 W

Mam propozycję do 900zł - GTX 570.

Bicz plis, gtx570 do rozdzielczości 1366x768 ? Tu i hd5770 sobie poradzi. Ja na gtx460 śmigam we wszystko na maksymalnych detalach w nieco wyższej rozdziałce (w 1280x1024)

Jeśli chcesz wydać 800zł na kartę to pasowało by również wydać kilka stówek na monitor bo karta będzie się marnować ;)

Edytowane przez Igoruss

Do i5 2500k płyta co najmniej ASRock P67 Pro 3 , obudowa jak nie Regnum L50 to może Fractal Design ARC .

A co do karty to może : HD 7850 , trochę ponad budżet ale w tej kwocie na chwilę obecną inna jest już nie opłacalna .

Ewentualnie używany GTX 560 lub GTX 560 Ti .

• Popieram 1

No może i masz racje .... ale głownie to chodzi mi o dobrą karte graficzną która by uciągła takie gry na moim monitorze jak : Gothic 4 : Arcania na Full Detalach ---> Ghost Recon Full Detale ----> NFS The Run Full Detale -----> TES : Skyrim Full Detale

A co sądzicie o GTX 480 ? Lub Radeon 6950 ? :)

Okey, to najlepszy monitor ... tylko nie było by czegoś z mniejszą podstawką ? Jakoś mi ona tak nie pasuje i wgl to nie wiem czy z taką "rurą" zmieści sie na biurku które mam pod skosem ściany (elegancki design 8) )

Aha .... no i jakbym już tego della kupił to doradzcie karte graficzną najlepszą do 1000 zł. Troszke wiecej też może byc

A co wy na to jakbym połączył jakieś dwie karty w SLI ? NP 2x GTX 560 Ti ?