kamilos19942 0 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam ! Czy owa naprawa uszkodzonych myszek ( kabli ) jest mozliwa ? http://www.imagic.pl...28/P1150279.JPG Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Jeśli w środku nic nie poszło, to wymiana kabli będzie łatwizną. Gorzej z górnymi panelami. Chyba nie sprzedają zamieników bo nie widziałem takich w sklepie. Co najwyżej możesz wkręcać, że te dołki masują dłoń xD Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Jakie panele? Przecież ten model tak wychodzi z fabryki. Jedynie są lekko powycierane. Cytuj Link to post Share on other sites
R2rrO 22 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Oczywiście że można wymienić Śrubokręt, lutownica i nowy przewód. Jeśli ogarniasz te narzędzia spokojnie sam to zrobisz. Jeśli nie poproś kogoś kto potrafi lutować Ja mogę się tego podjąć jeśli nikogo nie znajdziesz, ale Ty pokrywasz koszty przesyłek. Ja zrobię to za darmo (to jakieś 10min roboty) Ale zdaje sobie sprawę, że możesz nie mieć zaufania wysyłając mi sprzęt. Tak czy inaczej, jest to jak najbardziej do zrobienia - jeśli sensory i reszta elektroniki nie jest uszkodzona. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Na Twoim miejscu tak bym się nie rozpędzał z tymi myszkami. Pomyśl logicznie. Czy ktoś sprzedawałby po 10zł myszkę która warta jest 50-80zł? Prosty kabel USB o długości 2m w hurtowni kosztuje 3-5zł. Wymiana 20min jak masz pojęcie. Zysk jak marzenie. Ale... właśnie jest małe ale. http://www.randomprocess.ca/wp-content/uploads/2007/08/vx/mx518_inhand.jpg Jak widzisz po spodzie tej myszki, nie była otwierana czego nie można powiedzieć o tych z allegro. Bóg i sprzedający jedynie wiedzą co z nimi jest nie tak. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts