HellFire 0 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Po pierwsze witam wszystkich czytających ten temat. Po drugie mam pytanie o to co mogło się stać, a mianowicie nagle w grach multiplayer grafa mi zaczęła strasznie przymulać...gdy stoję w miejscu mam 95 fps (cod 4, grafa to 7800 gt) a jak kręce się dookoła to sie strasznie tnie i spada do okolo 8. Po 3 czy phenom II x2 550 da rade pociagnac na full z radkiem 5850? Z góry thx. Cytuj Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Sterowniki może zainstaluj najnowsze a jak nie to poczekaj trochę na nowe.Phenom II x 2 wogóle sie nie nadaje na taką grafike to jest tylko ograniczenie karty graficznej będzie ona na poziomie Ati 47xx Cytuj Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Phenom II x 2 wogóle sie nie nadaje na taką grafike to jest tylko ograniczenie karty graficznej Ehhh nie gadaj głupot. Widziałem testy tej karty na kilku prockach, w tym na X2 550 i procek nie jest wąskim gardłem. W porównaniu z 955BE i 550 w Crysis była różnica zaledwie 1,5 klatki, wiec ? Zaś na Athlonie II 250 2 klatki. Dodam ,że to były testy modelu 5870. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts