maniuox 27 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 jak w temacie kiedys zainstalowałem ad blocka i mialem go na dolnym pasku przegladarki i przez przypadek sam nie wiem jak usunalem go stamtad mam wielka prosbe moglby mi ktos powiedziec jak go przywrocic spowrotem ?? wygladalo to tak jak na tym screenie http://img27.imageshack.us/img27/3199/beztytuuvsg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Link to post Share on other sites
jacent 67 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Firefox-dodatki-rozszerzenia-adblock plus opcje- na dole zaznaczasz "wyświetlaj ikonę...." tylko nie wiem po co ci ikonka na dolnym pasku dodatków- to niewygodne ..adblock i tak działa, a jak chcesz już ikonkę , to przenieś na górę na pasek narzędzi..jak wyświetli się na dole , klikasz na pasku narzędzi na górze PPM- dostosuj, łapiesz ikonkę lewym przyciskiem myszy i przeciągasz na górę Edytowane 21 Czerwca 2012 przez jacent Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ok dzienki o to mi chodzilo temat mozna zamknac Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts