DomiHD2 503 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Tu nie chodzi o to tylko skoro mnie oskarża to chce zobaczyć argumenty, i tyle ja juz próbowałem uspokoić temat 3 strony temu jak pomagaliśmy facetowi co miał 465 to wpadli i ciągnęli to dalej :!: Ja nie zamykam bo później mistrz będzie płakał przez tydzień ze temat został zamknięty a on miał w nim tylko racje i jego wszyscy tutaj słuchali Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jaka cena by Cię satysfakcjonowała za te 2 miesiące? A ile proponujesz?? Karta jak widać dobra,skoro taki szum w temacie który założyłem się zrobił Cytuj Link to post Share on other sites
jabłkowy 5 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Chciałbym zapłacić jak najmniej - jak każdy Ale Ty nie możesz być stratny więc moim zdaniem dobrą ceną byłoby +/- 480 + koszt wysyłki (razem coś koło 500). Nie obiecuję, że kupię - wszystko zależy od bardzo wielu czynników (między innymi kurs dolara itp. itd.) Xfx 450w (dokładniej to ten: http://www.morele.net/zasilacz-xfx-atx-core-450w-120mm-80-sli-psu-p1-450s-x2b9-419031/) starczy do tej karty? Z tego co się orientuje linie 12V ma całkiem, całkiem Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) A ile proponujesz?? Karta jak widać dobra,skoro taki szum w temacie który założyłem się zrobił karta dobra ale ten szum nie tylko jej tyczy Edytowane 23 Czerwca 2012 przez mistrz Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 karta dobra ale ten szum nie tylko jej tyczy Wiem widzę,temat poszedł tak szeroko że masakra Koledzy się kloca o rzeczy nie związane w ogóle z tym tematem Chciałbym zapłacić jak najmniej - jak każdy Ale Ty nie możesz być stratny więc moim zdaniem dobrą ceną byłoby +/- 480 + koszt wysyłki (razem coś koło 500). Najlepiej wyślij mi na PRIV jakiś kontakt do ciebie gg lub tel... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts