Rexlu 170 Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Tak. Odbiór pewnie 0zł jest w Netpunkcie Warszawa i Kraków, a w reszcie 8zł chcą. Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 W Krakowie mają magazyn, a reszta to pkt. Najlepiej zadzwonić/napisać do sklepu i zapytać czy tam to mają. Cytuj Link to post Share on other sites
Kleczkovsky 3 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No wiesz jak zamawiam caly komputer to trudno bedzie o kazdy produkt sie pytac,,, To juz wiem ktorego sklepu nie wybierac ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Po prostu prześlą ci jak nie mają za 8zł do netpunktu. Ja tak przynajmniej zrobiłem i tym razem. Ciekawe czy teraz kurier nie uszkodzi Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Kleczkovsky, raczej nie, bo warszawa to ich główna siedziba, tam chyba wszystko mają ? Tak dobrze mówię ? : D A w Krakowie jest ich punkt w którym mają na stanie akurat. Tak mi się wydaje przynajmniej.Morele to akurat krakowska firma, w Krakowie był pierwszy netpunkt. Zaczynali od tak ciasnej klitki, że jak weszły trzy osoby to już było ciasno. Eh... stare dobre czasy, wtedy ich jeszcze lubiłem . W Krakowie mają magazyn, a reszta to pkt. Najlepiej zadzwonić/napisać do sklepu i zapytać czy tam to mają.Generalnie to nie ma chyba żadnego magazynu, morele to sklep internetowy, także towar jest wysyłany bezpośrednio z hurtowni lub od dystrybutorów. Towary z opcją "od ręki" są po prostu nie odebrane z innych zamówień. Cytuj Link to post Share on other sites
Kleczkovsky 3 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Dobra to juz wiem wszystko Zamowie z odbiorem w netpunkcie warszawa i odbieram czy tego chca czy nie Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Kleczkovsky Cytuj Link to post Share on other sites
gradziel 4 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ale to przecież taka seria jest tych mailingów Uwolnić Cenę - dają mega cenę w ograniczonej ilości i kto pierwszy ten lepszy. Na dzień przed zawsze informują na Facebooku swoim, to zawsze można zdążyć zakupić, a było już parę perełek, w tym ten dysk, ja zgarnąłem, w czwarte o 22 dostałem maila (podejrzewam że wtedy zaczęli wysyłać), a rano sprawdzałem 8:30 produkt jeszcze dostępny 8:37 już informacja że wyprzedane. Ludzie kupują takie rzeczy na masę, także nie ma co się wściekać chyba, tylko polować. Jak ty zamówiłeś o 00:00 to może faktycznie zj****i kurierzy tą sztukę zarezerwowaną dla Ciebie i nie było jak nowej dać? Mi jak składali kompa i wysyłali kurierem, to kurier dosłownie rzucił mi pod nogi pudło, "bo mi się spieszy" i potem musiałem sam sobie kabelki dopinać.... Generalnie to nie ma chyba żadnego magazynu, morele to sklep internetowy, także towar jest wysyłany bezpośrednio z hurtowni lub od dystrybutorów. Towary z opcją "od ręki" są po prostu nie odebrane z innych zamówień. byłes w ich netpunkcie? Mają magazyn, jest dokładnie za drzwiami netpunktu, widać tam hale i jak jakies maszyny jeżdzą z paletami Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts