deadmau49 0 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witajcie! Zamierzam kupić Frapsa, którym mógłbym nagrywać swoje wirtualne potyczki, ale może przeoczyłem jakiś program, który oferuje to samo i jest darmowy. Mógłby mnie ktoś oświecić w tej kwestii? Zamiast wydawać na Frapsa wydałbym na jakąś myszkę Razera Cytuj Link to post Share on other sites
JOKI__ 69 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 msi afterburner? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Fraps - jakość bez konkurencji i najbardziej zżera zasoby Niestety taka przykra prawda : ( Xfire recording - tego możesz spróbować, jest darmowe, ale jakoś raczej gorsza od frapsa 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Darmowy VidShot Capturer http://www.dobreprogramy.pl/VidShot-Capturer,Program,Windows,31862.html Pozostałe programy to wersje trial lub shareware. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) MSI Afterburner jest najlepszy. Fraps - jakość bez konkurencji i najbardziej zżera zasobyTo, że fraps ma najlepszą jakość to nie prawda, bo w afterburnerze można ustawić nagrywanie bez kompresji. Największym atutem (jak dla mnie) jest to, że nie ogranicza klatek do liczby nagrywanych klatek jak to robi fraps. Poza tym jest darmowy... Można także ustawić dokładną rozdzielczość nagrywania. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Cacek93 1 Cytuj Link to post Share on other sites
deadmau49 0 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dziękuję! MSI Afterburner daje radę! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts