rastalok 6 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Posiadam Advance od 2 dni, jestem pozytywnie zaskoczona, bateria długo trzyma, telefon jest solidny, obudowa nie rysuje się, świetny aparat fotograficzny, według mnie ma wiele plusów, wahałam się właśnie pomiędzy One V i, ale jak dla mnie był to zbyt mały wyświetlacz, według mnie był też ciężki. Dobry wybór. za ile kupiłaś? Cytuj Link to post Share on other sites
Sweert 0 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dobry wybór. za ile kupiłaś? W internetowym sklepie Orange, za 259 zł, przy abonamencie 89,90 zł Cytuj Link to post Share on other sites
rastalok 6 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 W internetowym sklepie Orange, za 259 zł, przy abonamencie 89,90 zł Drogo Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Drogo, nie drogo. Jeśli spełnia oczekiwania to ok, z nowych telefonów jest to ok wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts