Skocz do zawartości

Przydatne Aplikacje na Andka , gry.

Recommended Posts

lista przydatnych moim zdaniem aplikacji:

Chrome Beta - ciekawie rozwijająca się przeglądarka, wygodny interfejs, synchronizacja z deskopową wersją

D7 Google Reader Pro (RSS) oraz Reader HD - dwa najlepsze czytniki RSS jakie do tej pory znalazłem

Dropbox - dysk w chmurze - wygodna synchronizacja dokumentów między wszystkimi komputerami i telefonem

ES File Explorer - najwygodniejszy sposób na zarządzanie plików na telefonie jaki udało mi się znaleźć

Endomondo Sports Tracker PRO - jeśli ktoś uprawia sport i lubi śledzić swoje treningi :) świetnie sprawdza się przy jeździe na rowerze

Evernote - notatnik z synchronizacją online - można korzystać z wersji dedykowanych dla wielu OSów lub z wersji przeglądarkowej

Icy Time - całkiem wygodny timer i stoper

Oficjalna aplikacja EURO 2012 :)

PhotoWall Live Wallpaper - tapeta - można uzyskać ciekawe efekty

Smart AudioBook Player - w końcu słuchanie audiobooków stało się wygodne!

SwiftKey X Keyboard - zdecydowanie najlepsza klawiatura

Paper Camera - ciekawa zabawka, ustrzeliłem nią już kilka fajnych zdjęć :) polecam

i trochę gier:

Grand Theft Auto III :) warto sprawdzić jak ten klasyk wygląda na telefonie, wbrew moim obawom sterowanie nie jest najgorsze

Quell Reflect - klimatyczna gra logiczna

World of Goo - gluty :) warto!

Game Dev Story - pierwsza gra kupiona na androida, już prawie dwa lata temu. Potrafiła wciągnąć na długie godziny.

• Popieram 1

lista przydatnych moim zdaniem aplikacji: Chrome Beta - ciekawie rozwijająca się przeglądarka, wygodny interfejs, synchronizacja z deskopową wersją D7 Google Reader Pro (RSS) oraz Reader HD - dwa najlepsze czytniki RSS jakie do tej pory znalazłem Dropbox - dysk w chmurze - wygodna synchronizacja dokumentów między wszystkimi komputerami i telefonem ES File Explorer - najwygodniejszy sposób na zarządzanie plików na telefonie jaki udało mi się znaleźć Endomondo Sports Tracker PRO - jeśli ktoś uprawia sport i lubi śledzić swoje treningi :) świetnie sprawdza się przy jeździe na rowerze Evernote - notatnik z synchronizacją online - można korzystać z wersji dedykowanych dla wielu OSów lub z wersji przeglądarkowej Icy Time - całkiem wygodny timer i stoper Oficjalna aplikacja EURO 2012 :) PhotoWall Live Wallpaper - tapeta - można uzyskać ciekawe efekty Smart AudioBook Player - w końcu słuchanie audiobooków stało się wygodne! SwiftKey X Keyboard - zdecydowanie najlepsza klawiatura Paper Camera - ciekawa zabawka, ustrzeliłem nią już kilka fajnych zdjęć :) polecam i trochę gier: Grand Theft Auto III :) warto sprawdzić jak ten klasyk wygląda na telefonie, wbrew moim obawom sterowanie nie jest najgorsze Quell Reflect - klimatyczna gra logiczna World of Goo - gluty :) warto! Game Dev Story - pierwsza gra kupiona na androida, już prawie dwa lata temu. Potrafiła wciągnąć na długie godziny.

dzieki dzieki , łapaj plusa ziąą:P

podawajcie dalej :P

Standard:

z4root

Titanium Backup

SuperUser

Root Explorer

Tapatalk

Kilka moich ulubionych:

Wifi Analyzer - do sprawdzania co w okolicy slychac

Magniefier - cyfrowe szklo powiekszajace albo lusterko (kamera przednia) z funkcja fotografii makro

bubble - poziomica nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda

HandyCalc - swietny kalkulator graficzny

Euro 2012

Jorte - rozbudowany kalendarz z widzetami we wszystkich mozliwych rozmiarach,

Sygic Aura - niezla nawigacja, mapy TomTom

Gry:

Heavy gunner

Third Blade

Defender (1 i 2) uwaga wciaga jak bagno.

Edytowane przez Warrk
  • 2 tygodnie później...

gry: Blood and Glory, bridge architect i tower defence :D

aplikacje: Endomondo, Kindle, latarka (smieszne funkcje ma), Autocad ( jezeli kogos to interesuje umozliwia odczyt i prost edycje plikow dwg), total commander, qr droid, quickoffice oraz juicedefender ( lekko potrafi wydluzyc czs pracy na bateri). Na wifi uzywam jeszcze ipla (seriale polsatu), tvn player, tv tu i tam (mecze puszali z euro jak w pracy bylem), tvp.pl do filmow, seriali i wiadomosci.

Dodatkowo jakis antywirus, osobiscie posiadam eseta bo kupilem paczke 3 kompy 3 smartphony.

Dodatkowo jakis antywirus, osobiscie posiadam eseta bo kupilem paczke 3 kompy 3 smartphony.

Z esetem bylbym ostrozny mnie po updacie softu zablokowal telefon - nawet factory reset nie pomagal dopiero wyczyszczenie fona i instalacja z recovery usunela to dziadosto