MateQa 1 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wrzucajcie jakies ciekawe nazwy aplikacji , gier.. ktore moga mi sie przydac, sa uzyteczne, jak i pozowla cieszyc mi sie z korzystania smarfona w chwilach totalnej nudy . Cytuj Link to post Share on other sites
heeee 7 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Temat był już poruszany. Tutaj masz podanych kilka ciekawych propozycji, jednak jestem jak najbardziej za odświeżeniem http://forum.benchmark.pl/topic/45446-programy-gry-android/ Cytuj Link to post Share on other sites
MateQa 1 Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 tak tak , aczkolwiek moze ktoś coś jeszcze doda. Tam za duzo tego nie ma ; P wiecej gier niz programow : p Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Programy to co kto potrzebuje nikt Ci nie powie czego ty potrzebujesz Cytuj Link to post Share on other sites
MateQa 1 Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Programy to co kto potrzebuje nikt Ci nie powie czego ty potrzebujesz ja wspomnialem o uzytecznych , przydatnych programach... jak bys nie widzial Cytuj Link to post Share on other sites
jack_rackham 12 Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 lista przydatnych moim zdaniem aplikacji: Chrome Beta - ciekawie rozwijająca się przeglądarka, wygodny interfejs, synchronizacja z deskopową wersją D7 Google Reader Pro (RSS) oraz Reader HD - dwa najlepsze czytniki RSS jakie do tej pory znalazłem Dropbox - dysk w chmurze - wygodna synchronizacja dokumentów między wszystkimi komputerami i telefonem ES File Explorer - najwygodniejszy sposób na zarządzanie plików na telefonie jaki udało mi się znaleźć Endomondo Sports Tracker PRO - jeśli ktoś uprawia sport i lubi śledzić swoje treningi świetnie sprawdza się przy jeździe na rowerze Evernote - notatnik z synchronizacją online - można korzystać z wersji dedykowanych dla wielu OSów lub z wersji przeglądarkowej Icy Time - całkiem wygodny timer i stoper Oficjalna aplikacja EURO 2012 PhotoWall Live Wallpaper - tapeta - można uzyskać ciekawe efekty Smart AudioBook Player - w końcu słuchanie audiobooków stało się wygodne! SwiftKey X Keyboard - zdecydowanie najlepsza klawiatura Paper Camera - ciekawa zabawka, ustrzeliłem nią już kilka fajnych zdjęć polecam i trochę gier: Grand Theft Auto III warto sprawdzić jak ten klasyk wygląda na telefonie, wbrew moim obawom sterowanie nie jest najgorsze Quell Reflect - klimatyczna gra logiczna World of Goo - gluty warto! Game Dev Story - pierwsza gra kupiona na androida, już prawie dwa lata temu. Potrafiła wciągnąć na długie godziny. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MateQa 1 Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 lista przydatnych moim zdaniem aplikacji: Chrome Beta - ciekawie rozwijająca się przeglądarka, wygodny interfejs, synchronizacja z deskopową wersją D7 Google Reader Pro (RSS) oraz Reader HD - dwa najlepsze czytniki RSS jakie do tej pory znalazłem Dropbox - dysk w chmurze - wygodna synchronizacja dokumentów między wszystkimi komputerami i telefonem ES File Explorer - najwygodniejszy sposób na zarządzanie plików na telefonie jaki udało mi się znaleźć Endomondo Sports Tracker PRO - jeśli ktoś uprawia sport i lubi śledzić swoje treningi świetnie sprawdza się przy jeździe na rowerze Evernote - notatnik z synchronizacją online - można korzystać z wersji dedykowanych dla wielu OSów lub z wersji przeglądarkowej Icy Time - całkiem wygodny timer i stoper Oficjalna aplikacja EURO 2012 PhotoWall Live Wallpaper - tapeta - można uzyskać ciekawe efekty Smart AudioBook Player - w końcu słuchanie audiobooków stało się wygodne! SwiftKey X Keyboard - zdecydowanie najlepsza klawiatura Paper Camera - ciekawa zabawka, ustrzeliłem nią już kilka fajnych zdjęć polecam i trochę gier: Grand Theft Auto III warto sprawdzić jak ten klasyk wygląda na telefonie, wbrew moim obawom sterowanie nie jest najgorsze Quell Reflect - klimatyczna gra logiczna World of Goo - gluty warto! Game Dev Story - pierwsza gra kupiona na androida, już prawie dwa lata temu. Potrafiła wciągnąć na długie godziny. dzieki dzieki , łapaj plusa ziąą podawajcie dalej Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Standard: z4root Titanium Backup SuperUser Root Explorer Tapatalk Kilka moich ulubionych: Wifi Analyzer - do sprawdzania co w okolicy slychac Magniefier - cyfrowe szklo powiekszajace albo lusterko (kamera przednia) z funkcja fotografii makro bubble - poziomica nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda HandyCalc - swietny kalkulator graficzny Euro 2012 Jorte - rozbudowany kalendarz z widzetami we wszystkich mozliwych rozmiarach, Sygic Aura - niezla nawigacja, mapy TomTom Gry: Heavy gunner Third Blade Defender (1 i 2) uwaga wciaga jak bagno. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez Warrk Cytuj Link to post Share on other sites
dexiji 4 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 gry: Blood and Glory, bridge architect i tower defence aplikacje: Endomondo, Kindle, latarka (smieszne funkcje ma), Autocad ( jezeli kogos to interesuje umozliwia odczyt i prost edycje plikow dwg), total commander, qr droid, quickoffice oraz juicedefender ( lekko potrafi wydluzyc czs pracy na bateri). Na wifi uzywam jeszcze ipla (seriale polsatu), tvn player, tv tu i tam (mecze puszali z euro jak w pracy bylem), tvp.pl do filmow, seriali i wiadomosci. Dodatkowo jakis antywirus, osobiscie posiadam eseta bo kupilem paczke 3 kompy 3 smartphony. Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dodatkowo jakis antywirus, osobiscie posiadam eseta bo kupilem paczke 3 kompy 3 smartphony.Z esetem bylbym ostrozny mnie po updacie softu zablokowal telefon - nawet factory reset nie pomagal dopiero wyczyszczenie fona i instalacja z recovery usunela to dziadosto Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts