Skocz do zawartości

NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 i Plyta kob 694x tfsx

Recommended Posts

Jestem w 2 Klasie Technik Informatyk no i dziś dostaliśmy stare kompy do rozebrania. I mamy teraz wszystkie podzespoły opisać. Niby dziecinada ale ćwiczenie jak ćwiczenie. Niestety nie mogłem znaleźć opisu tych dwóch podzespołów. Wielkie dzięki za pomoc.

Aaaa i jeszcze jedno...

Jeśli można to jeszcze szukam szerszych informacji na temat karty sieciowej

"RealTek RTL8139C", zasilacza ATX Feel 350W i Ram SILCOM 128MB

Ok dziś postaram się odpowiedzieć na to pytanie jaka wersja tego procesora jak dziś w szkole go zobaczę. Co do pytania kolegi wyżej jakie to technikum. Technikum Informatyczne o specjalizacji "Grafik komputerowy". A ta praca którą mam zrobić jest z przedmiotu UTK "Urządzenia i techniki Komputerowe". Wczoraj był temat rozpoznawanie komponentów PC.

Jeszcze raz dzięki za pomoc... Co do RAMU oprócz szybkości [Mhz] Pamięci [MB] napięcia to tylko tyle można o nich powiedzieć?

To powiedz im że chcesz pracować jaki informatyk(szerokie pojęcie), a nie w muzeum. Rozpoznać sprzęt to jedno, ale znaleźć informacje o sprzęcie z epoki kamienia łupanego to drugie. ;)

nascie lat temu, na jednych z pierwszych zajec z infy w LO nauczyciel zadal nam pytanie: czy informatyk powinien wiedziec co siedzi w budzie? bylismy tak zajarani kompami, ze zaczelismy sie przekrzykiwac chwalac swoja wiedza. on na to, ze nie ma pojecia co to laska popychacza i ma to w du**e, a samochodem jezdzi. dalo nam to do myslenia...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...