asus4ever 0 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jeżeli tak, to może zainteresuje Was możliwość nabycia czterech pierwszych numerów tego pierwszego w Polsce czasopisma o tematyce komputerowej. Mowa o numerach wrzesień-grudzień 1985, wydanych na gazetowym papierze. Wszystkie cztery numery w bardzo dobrym stanie. Aukcja na allegro w sekcji "Czasopisma->Internet. komputery". Pozdrawiam asus4ever Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Zmień nick bo zostaniesz zlinczowany A bajtka pamiętam, a jakże ! Ale moją biblią był Top Secret. Pamiętacie Naczelnego, Kopalnego i Drzemika ? Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Top Secret, Computer Studio (drukowali instrukcje do gier), później Secret Service Cytuj Link to post Share on other sites
asus4ever 0 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Zmień nick bo zostaniesz zlinczowany Trudno, niech linczują Akurat Asus służył i służy mi dobrze od czasu płyty TX97 z P166MMX. Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) tez mam kilkadziesiat starych numerow bajtka i top secreta . conajmniej kilka numerow bajtka z lat 80. Edytowane 6 Czerwca 2012 przez wujashek Cytuj Link to post Share on other sites
bynio86 12 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 jeszcze amigowiec i tym podobne gazetki z tamtych czasow! to bylo cos gdy czytalo sie o kolejnych grach ktore byly po prostu swietne! a teraz nawalone screena na pol strony daja 3 mizerne teksty od jakiegos pol przytomnego pismaka ktory leje wode i biadoli sam nie wie o czym ;p ahh 80's 90's ;p to byly czasy wertowalem kazdy nr miliony razy czytajac to samo i patrzac na screeny z gier:) Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17785 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Bajtki chyba jeszcze gdzieś u mnie leżą na szafie Jedno z pierwszych czasopism na których się wychowałem. Poza tym inne znane gazetki tj. Top Secret, Secret Service, Commodore and Amiga, 64 plus 4, Kebab, Enter... oj nazbierało się tego Cytuj Link to post Share on other sites
tjindy 4 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Heh, ja bajtka zacząłem kupować od 85'-86' roku. Niestety porządki jakie poczyniałem na przestrzeni lat zadecydowały o pozbyciu się "makulatury". Teraz żałuję. Jedynie co pozostawiłem to Magazyn Amiga, parę Amigowców.. W tamtych czasach brało się wszystkie gazety o tematyce komputerowej jak leci Piękne to czasy były. Przepisywanie listingów, sprawdzanie cen sprzętu, porównywanie gier czy wydaneo na inne platformy Ech... czas na retroreaders Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 czy pamięta?! doskonale pamiętam jak uczyłem się programować z ich kodów w BASIC'u i ASS (często błędnych, dlatego było to tym bardziej ciekawe, że najpierw trzeba było poprawić kod ) w latach '80 no i tak to zleciało z tym IT (matko, ile to już lat! -- czas na emeryturę ) @UP: Oj tak, piękne były czasy. Odkrywcze bardzo. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Do tej pory mam pierwsze numery Top Secret w dość dobrym stanie Do wymienionych tytułów dorzucam Amiga Action. Cytuj Link to post Share on other sites
zen3x 0 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Był sobie jeszcze pc magazine ostatni numer 10 lat temu sie ukazał/ Cytuj Link to post Share on other sites
tjindy 4 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Był sobie jeszcze pc magazine [..ciach..]A fuj! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts