Skocz do zawartości

Zakup konsoli PS3

Recommended Posts

Witam !

Obecnie postanowiłem, ze szczerym bólem, ale mimo swojego wieku nadal lubię czasem zagrać dla relaksu. Niestety, mój budżet jest niewielki - dlatego komputer, jedyny jaki mam, to laptop. Wymieniam go średnio raz na 4-5 lat, ze względów ekonomicznych. Nie dość że laptopy nie są do gier, to jeszcze jak bym chciał go ulepszać jak zwykły, stacjonarny - sięgałoby mi to dużych kwot, w niewielkich odstępach czasowych[1 rok]. Nie mogę sobie kupić stacjonarnego, ze względu na użytkowanie laptopa w pracy, wręcz niezbędne.

Postanowiłem zainwestować w konsolę, niestety - na oryginalne gry nie mogę sobie w większości pozwolić, jedynie co to "pożyczyć" od znajomego, ale to też nie sprawdzi się w 100%, więc, zdecydowałem się poczytać o przeróbkach konsoli - wymagany soft 3.55. Nówki z 3.55 już nie kupię, szczerze mówiąc - i lepiej. Tak więc, szukałem przeszło 3 dni optymalnej konsolki, za optymalne pieniądze, trafiłem na taką aukcję:

http://allegro.pl/playstation-3-slim-250gb-3-55-jak-nowa-ps3-i2380085586.html

Przeanalizowałem sobie wszystko, i myślę, że kwotę jaką sprzedawca życzy sobie za kup teraz mogę spokojnie przeznaczyć. Aczkolwiek tutaj pojawiają się pytania:

- Czy PS3 będzie wspierana jeszcze przez ok. 2 lata ? Interesuje mnie wydawanie gier pod ową platformę.

- Czy mając modyfikowane oprogramowanie, a mając oryginalną grę - będę mógł skorzystać z MP ? Z tego co czytałem, w xbox jak dostanie się bana, występuje RROD, ale nie wiem - wtedy da się jeszcze grać ? Czy nie ? Sam nie wiem.

Pozdrawiam :)

Widziałem ostatnio notkę, że da się pykać na kaemw fw na PSN, więc ... O wiele lepiej niż w przypadku xbox :D

A co do 1 pytania oraz konsolki którą sobie upatrzyłem ? Warto ?

Oraz mam pytanie dot. żywotności konsoli:

- Po odebraniu przesyłki, na co zwrócić szczególnie uwagę ? Nie chciałbym trafić na bubla ... A jedynie pograć sobie.

Edytowane przez DiKei

Hej mam do sprzedania konsolkę PS3:

w skład zestawu wchodzi:

konsolka PS3

kabel HDMI i ten zwykły

Oryginalny PAD+ kabel USB do ładowania

Gra battlefield3+dodatek back to karkand

Kamerka do move

kontroler do move

gra na PS move

kabel zasilający

Konto PSN(hasła do niego i inne duperele dostaniesz jak się umówimy)

Cena 900zł(myślę że rozsądna)

masz tutaj dokładny opis

http://forum.benchmark.pl/topic/50045-sprzedam-ps3/page__fromsearch__1

Edytowane przez silver0angel
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...