verona 0 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Jestem fanem dystrybucji elektronicznej gier, przede wszystkim poprzez steam. Mam pokaźną kolekcję gier na steam i origin na którą na pewno bym sobie nie pozwolił w formie pudełkowej bo mnie zwyczajnie nie stać. Gry kosztowały połowy taniej, a czasami nawet jeszcze mniej, ale każdy o tym wie. Pomyślałem że tak samo sobię kupię Max'a i po kilkunastu godzinach będzie już gotowe na liscie gier, a tu zonk. Na allegro - żadnego klucza steam, a w Steam Store za aż 49€! W przeliczeniu wychodzi aż 215zł gdzie pudełkowa na allegro ok 120zł! I tu moje pytanie. Czy gdzie indziej w formie dystrybucji elektroniczej można wyrwać tą gierkę taniej niż w wersji pudełkowej? Może Rockstar ma własny program do tego, tak jak EA ma origin? A może klucz steam tanio? Kupował ktoś tak? Edytowane 1 Czerwca 2012 przez verona Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Poczekaj trochę, pojawią się klucze na allegro. Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Są klucze za 88 zł, ale chyba nie dla steama. Link to post Share on other sites
xbulletxspongex 2 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Raczej nie bo na steamie kosztuje 49 eurosow... Link to post Share on other sites
verona 0 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Trudno, jadę do sklepu i kupie normalnie ;p Pierwsza orginalna gra w pudełku od wielu lat ;p Link to post Share on other sites
browarpll 109 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 tiaa... i żeby ją zainstalować będziesz musiał mieć dostęp do internetu i konto steam Link to post Share on other sites
verona 0 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) tiaa... i żeby ją zainstalować będziesz musiał mieć dostęp do internetu i konto steam O nie, dostęp do internetu, i skąd ja go wezme ;p Co do konieczności steam to za przeproszeniem bzdura, bo gry rockstara korzystają z ich Social Club i to tam musiałem sie zarejestrować, a raczej zalogować bo konto już miałem po GTA 4 (shit w który grałem raptem 5h, z czego 4.5h poszły na próbe optymalizacji gry dziesiątkami łatek i plików konfiguracyjnych, nie udanie.. oczywiście mówię o GTA a nie o Maxie ). Grę już kupiłem i zagrałem 2 misje, na tyle miałem czas. Tak przy okazji muszę powiedzieć że gierka udana. Grafika może nie powala na ziemie, a raczej zdecydowanie nie, bo tekstury są śmiechu warte, mimo że mam wszystko bardzo wysokie, no ale przynajmniej płynnie..... Te 130zł żałuję tylko dlatego, że wolałbym ją mieć dumnie w kolekcji steam zamiast jako jedyna w pudełku, no ale trudno. Pozdrawiam - temat do zamknięcia Edytowane 2 Czerwca 2012 przez verona Link to post Share on other sites
Recommended Posts