Skocz do zawartości

Max Payne 3 - dystrybucja elektroniczna

Recommended Posts

Witam. Jestem fanem dystrybucji elektronicznej gier, przede wszystkim poprzez steam. Mam pokaźną kolekcję gier na steam i origin na którą na pewno bym sobie nie pozwolił w formie pudełkowej bo mnie zwyczajnie nie stać. Gry kosztowały połowy taniej, a czasami nawet jeszcze mniej, ale każdy o tym wie.

Pomyślałem że tak samo sobię kupię Max'a i po kilkunastu godzinach będzie już gotowe na liscie gier, a tu zonk. Na allegro - żadnego klucza steam, a w Steam Store za aż 49€! W przeliczeniu wychodzi aż 215zł gdzie pudełkowa na allegro ok 120zł!

I tu moje pytanie. Czy gdzie indziej w formie dystrybucji elektroniczej można wyrwać tą gierkę taniej niż w wersji pudełkowej? Może Rockstar ma własny program do tego, tak jak EA ma origin? A może klucz steam tanio?

Kupował ktoś tak?

Edytowane przez verona

tiaa... i żeby ją zainstalować będziesz musiał mieć dostęp do internetu i konto steam :P

O nie, dostęp do internetu, i skąd ja go wezme ;p Co do konieczności steam to za przeproszeniem bzdura, bo gry rockstara korzystają z ich Social Club i to tam musiałem sie zarejestrować, a raczej zalogować bo konto już miałem po GTA 4 (shit w który grałem raptem 5h, z czego 4.5h poszły na próbe optymalizacji gry dziesiątkami łatek i plików konfiguracyjnych, nie udanie.. oczywiście mówię o GTA a nie o Maxie ).

Grę już kupiłem i zagrałem 2 misje, na tyle miałem czas. Tak przy okazji muszę powiedzieć że gierka udana. Grafika może nie powala na ziemie, a raczej zdecydowanie nie, bo tekstury są śmiechu warte, mimo że mam wszystko bardzo wysokie, no ale przynajmniej płynnie..... Te 130zł żałuję tylko dlatego, że wolałbym ją mieć dumnie w kolekcji steam zamiast jako jedyna w pudełku, no ale trudno.

Pozdrawiam - temat do zamknięcia

Edytowane przez verona
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...