Pro4Shooter 3 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Tak jak w temacie zastanawaiam się nad kupnem jedenej z tych gierek. Battlefield 3 jest podono fajny na multik ale z kolei max payne 3 podobno jest też fajny no i jeszcze ten multiplayer. Co wy byście wybrali? 1 Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 nie wiem jak max, ale mi bf3 dał dużo godzin gry z multi tym bardziej teraz wart swojej ceny 1 Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Ja mam 250h w BF3 i nadal mnie nie nudzi Teraz wychodzi nowy dodatek i coś czuje że zapewni mi znów kilkadziesiąt godzin z BF. Maxa średnio polecam już bardziej Ghost Recon: FS. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Arved Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie ma co porównywać MP3 z BF3 to zupełnie inne gry ja w BF3 mam 200H i mi się znudził czekam na dodatek a MP3 właśnie instaluje Link to post Share on other sites
Pro4Shooter 3 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 to napisz jak by co tutaj co sądzisz o max paynie ok Link to post Share on other sites
adslpl 0 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Max Payne to gra, która skupia się głównie na pojedynczym graczu. Przejdziesz watek fabularny i pozostanie Ci multi, które na pewno jest dobre, ale nie tak dobre jak w Battlefield 3. Jak nie masz Battlefield 3 to bierz, bo ta gra jest jest warta każdej wydanej nań złotówki. Jeśli zaś nie jesteś jeszcze zdecydowany to kup Max Payne 3 i ściągnij darmowy substut Battlefield 3 - Battlefield4Free. Całkiem niezły jak na darmowa grę. Link to post Share on other sites
Pro4Shooter 3 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chodzi o to że mam na razie kasy na jedną z tych gier a w poniedziałek będę miał kolejną kasę na drugą grę i nie wiem co najpierw zamówić;d Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Max Payne to gra, która skupia się głównie na pojedynczym graczu. Przejdziesz watek fabularny i pozostanie Ci multi, które na pewno jest dobre, ale nie tak dobre jak w Battlefield 3. Jak nie masz Battlefield 3 to bierz, bo ta gra jest jest warta każdej wydanej nań złotówki. Jeśli zaś nie jesteś jeszcze zdecydowany to kup Max Payne 3 i ściągnij darmowy substut Battlefield 3 - Battlefield4Free. Całkiem niezły jak na darmowa grę. no nie wiem kolego jak się na B3 zawiodłem nie kupiłbym go 2 raz. A jestem dość wymagający w grywalną rozgrywkę . Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 bf 3 swietna gra jak masz kupić to obowiązkowo dodatki ja mam juz z 150 h i się nie znudził choć bardzo czekam na dodatek close quaters 26 czerwiec w maxe simgle jest na pewno super ale multi na pewno bf ma lepsze Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Link to post Share on other sites
adslpl 0 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) no nie wiem kolego jak się na B3 zawiodłem nie kupiłbym go 2 raz. A jestem dość wymagający w grywalną rozgrywkę .Wiesz, Tobie akurat gra nie podeszła, czy "zawiodłeś się" jak napisałeś. O gustach się nie dyskutuje, bo każdy ma swój. To co ja napisałem odzwierciedla opinię zdecydowanej większości graczy. Gdyby nawet jakaś gra miała maksymalną ocenę, to znalazłyby się osoby którym i tak by się nie spodobała czy nie spełniłaby ich oczekiwań. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez adslpl Link to post Share on other sites
kosq83 189 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A ja zrobiłbym tak,że poczekałbym aż Max stanieje a BF3 już staniał i jego kupiłbym najpierw:) Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Oprócz wyższej rozdziałki niż na PS3/X360 nie wygląda to jakoś szałowo... Link to post Share on other sites
Recommended Posts