leon691 39 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Biedaku? Ty jesteś taki niemądry czy serio nie wiesz, że fps w grach nie ma wiele wspólnego z tym w filmach. Dokształć się troszkę zanim zaczniesz sypać epitetami. Myslałem , że z tych co porównują klatki z filmów do gier już nikt nie został - zaskoczyłes mnie. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez leon691 Cytuj Link to post Share on other sites
shinec 2 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 bierz asusa gtx 670/680 i pozamiatane + ocz 700-800 zasilacz i sprzęt że bania mała Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 jasne, weź zasilacz 1,5kw to przy okazji pralkę sobie zasilisz... kurde ludzie do tych kart wystarcza markowa "pięćseta"... a tutaj jakaś tendencja do budowania elektrowni... Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) @leon691 większośc gier na konsole ma zabokowany fps na stałe na 30fps i nic sie nie tnie a to ze sie ma np 50fps i sie tnie to mikroprzyciecia Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Bany_krk Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 nfs run nawet na pececie ma zablokowany fps do 30 ... i faktycznie zjawiska cięcia czy spowolnienia rozgrywki nie zanotowałem, chociaż ta gra to i tak bubel nad bublami... wiele super-dynamicznych "nawalanek" na 360/ps3 ma zablokowany fps na poziomie 30 i też nie ma jakiś problemów z tym, pod warunkiem że oczywiście fps jest stały a nie spada... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts