wdehe 10 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Grałem: inFamous (seria), RDR, GTA4, RF guerilla, Assasins creed (seria), Far cry, Borderlands, Fallout(y) ... i się podobało, właśnie skończyłem RDR (tak dopiero teraz) i nie mam co włożyć w napęd konsoli ;( możęcie polecić grę z otwartym światem na PS3, ale nie typowy RPG. Więc Skyrim itp. odpadają nie mam czasu i ochoty w tym momencie na grę na 100godz. w sumie najlepiej coś starszego mam spore zalewgłości w graniu no i taniej będzie, i goty będzie mozna kupić Edytowane 30 Maja 2012 przez wdehe Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jedyny nie-rpg z otwartym światem jaki mi przychodzi do głowy to właśnie inFamous, no i perełki Rockstara czyli GTA i RDR... Tanio możesz wyrwać Killzone'y 2 oraz 3. Myślę że oba są warte zapoznania, no a jakbyś chciał przejść grę na przysłowiowe 100% to poziom trudności Elite jest na prawdę konkretnym wyzwaniem... Jest oczywiście niezniszczalne Uncharted (cała trylogia), ciekawy Resistance - ale z masakryczną grafiką (chociaż strzela się fajnie)... Link to post Share on other sites
wdehe 10 Napisano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Grałem w killzone, resistance, Uncharted ( <-- całe serie) mam ochotę na coś z otwartm światem, ale nie RPG, (i raczej nie FPS, po mw3 mam chwilową awersję) nie lubię samochodółek i sportowych, nie lubię symulatorów i strategi. Myślałęm o RAGE ale podobno kiepski jest? Just cause 2 - też grałem, imo to najlepsza gra świata. Edytowane 30 Maja 2012 przez wdehe Link to post Share on other sites
r1023 873 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Otwarty świat Dragons Dogma - świetna pozycja ale to takie uproszczone RPG Dark Souls - Rewelacyjna Gra - chyba najlepsza w jąką grałem na konsole PS3/X360 Link to post Share on other sites
b3nio 29 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Saints Row : The Third ? Link to post Share on other sites
wdehe 10 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dark Souls- nie dzięki, mam zanotowane by tą grę jak i poprzednią część omijać szerokim łukiem z powodu na poziom trudności, ja na ogół gram na "easy" lub "normal" nie lubię jak jest zbyt trudno. Wyjątkiem był inFamous (seria) tam poziom hard był łatwy. Saints Row : The Third, dzięki b3nio, musze się sprawidzić co to za gra, jakoś nie miałęm stycznosci z tą serią do tej pory. Link to post Share on other sites
jimhaumman 33 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 jabym Ci polecil castlevania-lord of shadow-gram teraz super gra i tania god of war 3, Kingdoms of Amalur: Reckoning (PS3) Red Dead Redemption - Game of The Year Edition (PS3) Dead Island: Game of the Year Edition (PS3) Portal 2 (PS3) Final Fantasy XIII-2 - Standard Edition (PS3) Link to post Share on other sites
areklat 552 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Też zawsze grałem na easy, ale satysfakcja jest dopiero po przejściu na hardzie. Polecam od siebie. - Cała serie God of war - Enslaved - Dante's Inferno - Serie Uncharted Link to post Share on other sites
KowalNet 8 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Dragon Age: Początek Dragon Age II Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Na ps3 to pokaz slajdów a nie granie w DA. Link to post Share on other sites
Luiso 1 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Poczekaj na Sleeping Dogs - zapowiada się niezły hit Link to post Share on other sites
wdehe 10 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 chwilowo gram w "darmowe" gry z plusa, mnóstwo grania przedemną Link to post Share on other sites
Recommended Posts