Skocz do zawartości

Co kupić gry na ps3.

Recommended Posts

Grałem:

inFamous (seria), RDR, GTA4, RF guerilla, Assasins creed (seria), Far cry, Borderlands, Fallout(y) ... i się podobało,

właśnie skończyłem RDR (tak dopiero teraz) i nie mam co włożyć w napęd konsoli ;(

możęcie polecić grę z otwartym światem na PS3, ale nie typowy RPG.

Więc Skyrim itp. odpadają nie mam czasu i ochoty w tym momencie na grę na 100godz.

w sumie najlepiej coś starszego mam spore zalewgłości w graniu no i taniej będzie, i goty będzie mozna kupić :P

Edytowane przez wdehe

Jedyny nie-rpg z otwartym światem jaki mi przychodzi do głowy to właśnie inFamous, no i perełki Rockstara czyli GTA i RDR...

Tanio możesz wyrwać Killzone'y 2 oraz 3. Myślę że oba są warte zapoznania, no a jakbyś chciał przejść grę na przysłowiowe 100% to poziom trudności Elite jest na prawdę konkretnym wyzwaniem...

Jest oczywiście niezniszczalne Uncharted (cała trylogia), ciekawy Resistance - ale z masakryczną grafiką (chociaż strzela się fajnie)...

Grałem w killzone, resistance, Uncharted ( <-- całe serie)

mam ochotę na coś z otwartm światem, ale nie RPG, (i raczej nie FPS, po mw3 mam chwilową awersję) nie lubię samochodółek i sportowych, nie lubię symulatorów i strategi.

Myślałęm o RAGE ale podobno kiepski jest?

Just cause 2 - też grałem, imo to najlepsza gra świata.

Edytowane przez wdehe

Dark Souls- nie dzięki, mam zanotowane by tą grę jak i poprzednią część omijać szerokim łukiem z powodu na poziom trudności, ja na ogół gram na "easy" lub "normal" nie lubię jak jest zbyt trudno. Wyjątkiem był inFamous (seria) tam poziom hard był łatwy.

Saints Row : The Third, dzięki b3nio, musze się sprawidzić co to za gra, jakoś nie miałęm stycznosci z tą serią do tej pory.

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...