Sprzedam 0 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Siema który telefon najlepszy -SE NeoV -Nokia Lumia 710 -Samsung Ace Z góry dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
artursw 11 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Moim zdaniem se neo v Ma owiele lepsze bebechy od ace a nokia to inny troche swiat jezeli lubisz pograc pozmieniac wyglad to android a nokia to prosty niezawody i szybki system. jak ci telefon sluzy do dzwonienia glownie to nokia tylko pamietaj ze w windows phone nie mozesz ustawic wlasnego dzwonka mam na dzieje ze to sie zmieni w kolejnych aktualizacjach systemu 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Sprzedam 0 Napisano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 poczekam aż ktoś jeszcze sie wypowie Cytuj Link to post Share on other sites
Walus 153 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) neo v @edit wczoraj mialem okazję pobawić się chwilę neo v i dla mnie wywarło duże pozytywne wrażenie. Naprawde płynnie działa , nawet na stockowym romie. Edytowane 24 Maja 2012 przez Walus Cytuj Link to post Share on other sites
Kakuz 5 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Kolego dwa dni temu byłem przed takim samym dylematem.... postawiłem na neo v Cytuj Link to post Share on other sites
tlkj86 34 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Warto pójść tropem, do czego wykorzystujesz telefon, jak wspomniał @artursw. Do grania WP7 też się nadaje, ale dużo mniej jest darmowych gier. Zatem WP7(i pół) to system dla tych, co dzwonią, piszą, zależy im na prostocie ale i na szybkości działania. Android (Neo i Ace) - to już inna bajka. Masa możliwości ustawienia pod indywidualne preferencje itp. itd. A z tych dwóch na chwilę obecną Neo jest dużo ciekawszą propozycją. Miałem okazję pobawić się zarówno Lumią i NeoV i... sobie bym wybrał Nokię, ale komuś dałbym do zabawy mój telefon z WP7, aby poznał system, żeby później nie jęczał, że Android byłby lepszy itp. Reasumując lekko chaotyczną wypowiedź - Neo V Chyba że podasz co robisz z telefonem, co Cię interesuje etc. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Sprzedam 0 Napisano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 zdjęcia, internet, gry Cytuj Link to post Share on other sites
Walus 153 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 neo v dostało ICS , i ma dużo romów np.CM , Ma flasha przy aparacie robi przyzwoite zdjęcia. Do gier również sie nadaje 1ghz + adreno 205 daje rade;) Cytuj Link to post Share on other sites
cz4rny 1 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Brałbym Neo V - zdecydowanie lepsza od ace. Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Neo V i koniec tematu chłopak Cytuj Link to post Share on other sites
Dragoslaw25 113 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ojciec ma lumię 710, telefon tragedia jak dla mnie, strasznie ograniczony system jak iOS. Bebechy ma dobre, ale system wszystko pierdzieli . Mam Neo V i polecam go serdecznie, za******y fonik jak za taką kasę. Bebechy fajne, pograsz w gierki i ogólnie jest b. dobry w codziennym użytkowaniu. Tylko pamiętaj nie siedź na stock romie, tylko wgrywaj customa. Ja od siebie polecam to: http://forum.android.com.pl/f445/rom-4-0-4-aosp-ics-polish-blood-project-mt11i-mt15i-174514/ nic więcej tylko Android! : ). Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Neo V, ewentualnie Galaxy S. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts