Yacko 69 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 DomiHD2, muszę się wstawić w obronie gtxxor, gdyż jest jednym z niewielu na tym forum, z którymi można rzeczowo podyskutować, nawet mając całkiem przeciwne zdanie na dany temat. Trochę impulsywny facet i wyrwie mu się czasem niepotrzebne sformułowanie odnośnie innych, ale czasem naprawdę ręce opadają na niektórych. Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ja go wcale nie mam zamiaru banować swój chłop wiec wiesz. On sam dobrze wie ze mamy dobre stosunki miedzy sobą To wiem tylko mówię mu ze go zgłaszali a to nic nie znaczy Cytuj Link to post Share on other sites
Lordonos 72 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Nie pamiętam jak się nazywał programik ale zajmował z 800kb. Cytuj Link to post Share on other sites
Morf3usz 6 Napisano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Zrobiłem format systemu wszystko wgrane na nowo i niestety dalej jest problem. Chyba trzeba będzie się z tym pogodzić może jak wyjdą nowe sterowniki to sytuacja się poprawi. Cytuj Link to post Share on other sites
Lordonos 72 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A możesz nagrac i pokazać jak to wygląda?? http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/20/38-studios-wychodzi-z-klopotow-project-copernicu-jednak-dalej-powstaje Takie cos masz jak na tym filmiku?? Cytuj Link to post Share on other sites
Morf3usz 6 Napisano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) Coś mniej więcej jak tutaj http://www.youtube.com/watch?v=-mx-klbSmyc&feature=player_embedded Edytowane 19 Maja 2012 przez Morf3usz Cytuj Link to post Share on other sites
Lordonos 72 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie pisze na jakim kompie grał, bo aj w ta grę grałem na athlonie x2 3800 i 8800GTS512 w 1024x768 i miałem 5x lepszą animację niż na tym filmiku. Ale rzeczywiście wkurzające są te skoki animacji. Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 DomiHD2, muszę się wstawić w obronie gtxxor, gdyż jest jednym z niewielu na tym forum, z którymi można rzeczowo podyskutować, nawet mając całkiem przeciwne zdanie na dany temat. Trochę impulsywny facet i wyrwie mu się czasem niepotrzebne sformułowanie odnośnie innych, ale czasem naprawdę ręce opadają na niektórych.pożyczyłem od znajomego GTX 670 Gigapyta windforce grałem z 2 h zanim musiałem mu kartę oddać ale z tego co widziałem gra nie dość że potrafiła się przyciąć to w miejscach o ilości klatek powyżej 60 choć na nvidii ciężko było takie znaleźć żadne mikroprzyciecia nie występowały mam dostęp do wielu kart graficznych ze względu na kumpli którzy posiadają różnorakie sprzęty lecz niestety kumple posiadają tylko grafiki ze stajni nvidii aż mi wstyd czasem za nich Cytuj Link to post Share on other sites
Lordonos 72 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Mówiłem że na geforce nie będzie, ale teraz wychodzi na to że twój 7870 jest szybszy od GTX670 ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
serafin1 125 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 niestety kumple posiadają tylko grafiki ze stajni nvidii aż mi wstyd czasem za nich Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 http://www.tomshardware.co.uk/forum/332924-15-120hz-monitor http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm Cytuj Link to post Share on other sites
Lordonos 72 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Mam pomysł o ile zadziała na Radeonie włącz v-synch i tripple buffering to powinno pomóc. Widzę że mam ostrzeżenia a jako jedyny szukam rozwiązania problemu nie ładnie, a kolesiostwo pewnie nie ma ostrzeżeń. Jasne że nie ma w kńcu to koleszka admina, pffffffffffffffffffffffffffffff. Edytowane 22 Maja 2012 przez Lordonos Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ale on nikogo nie przezywa a ty łamiesz regulamin którego pewnie nawet nie znasz. PKT.2 podpunkt C oraz E. W Sumie to nie Admin ci dał warna Cytuj Link to post Share on other sites
Lordonos 72 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Za to ja nie komentuje czyichś postów i nie podważam innych zdania, staram się szanować wypowiedzi innych użytkowników a on to pospolity prowokator chroniony z urzędu ale to jest nie ważne, czekam na odpowiedź autora czy włączenie v-syncha z tripple bufferingiem coś dało, ja czasem tak gram i to wymusza równe układanie klatek, trzeba miec mocny komputer a on taki ma więc niech sprawdzi czy to w ogóle działa na Radeonie. http://www.retsat1.com.pl/walczak/s3tweak/tribuffering.htm Dla ciekawych. Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 good story bro to co mi na pw napisałeś świadczy o twojej kulturze osobistej i braku wychowania otóż w miejscu publicznym jak forum nie używamy wulgaryzmów ... Cytuj Link to post Share on other sites
Lordonos 72 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Potrójne buforowanie działa tylko w aplikacjach OpenGL. To z benchmarka oczywiście to nie prawda bo kiedyś w każdej grze przez riva tunera wymuszałem tripple buffering z v-synchem żeby nie było opóźnienia i żeby gry lepiej działały. http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Ustawienia_3D_Zarzadzanie_ustawieniami_3D,_SLI_i_PhysX-2018/strona/5648.html Posty nie na temat powinny byc usuwane!!! Edytowane 22 Maja 2012 przez Lordonos Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 czyli twoje ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Na keplerze mikroprzyciecia a wyeliminować poprawka w sterownikach a tam pomaga wyłączenie Vs, moze AMD tez cos w tym kierunku zrobi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts