kr1t1c 33 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam, Szukam monitora IPS najlepiej 23-24" do gier ale z głośnikami. Jakbyście mogli porównać go do della U2312HM. Rozważam zakup tego dela ale jestem skłonny dopłacić 200zł do głośników wbudowanych o ile monitor będzie lepszy lub przynajmniej tak samo dobry. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 daruj sobie, weź della, a kolumienki kup osobno, te wbudowane w monitory to największa chińszczyzna jaką można mieć, w każdym razie warte są może 20zł, nie 200, za 2 stówy można mieć całkiem znośne Microlaby B77 Cytuj Link to post Share on other sites
wrzesi0 821 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 jak podoba ci się ten Dell (a jest bardzo dobry) i upierasz się przy wbudowanych głośnikach to dokup Soundbar do niego Dell AX510PA Soundbar http://allegro.onyks.org/images/asia/glosnikidell.jpgkoszt ok 80zł Dźwięk lepszy od wszelkich innych "wbudowanych w monitor" Bądź tak jak radzi drachenfeles - kup oddzielne głośniki Cytuj Link to post Share on other sites
kr1t1c 33 Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wiem, że kolumny są lepszym wyborem i jakbm chciał to bym kupił kolumny. Ogranicza mnie miejsce i chciałbym mieć wbudowane głośniki. Ich jakość mnie nie interesuje bo będą używane do oglądania seriali tylko i wyłącznie do reszty mam słuchwki. Zainteresował mnie te soundbar dzieki za info. Więc pomijając fakt że kolumny to lepsze rozwiązanie, jest jakiś monitor ips do 1000zł co dorównuje temu delowi i ma głośniki ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Nie kupisz monitora co jakością obrazu i wykonania dorównuje dellowi i ma głośniki Cytuj Link to post Share on other sites
kr1t1c 33 Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No chyba, że tak. W takim razie zostaje dell i soundbar. Dzięki wielkie za informacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts