Gość JackHammer Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Mi się wydaje czy wszyscy na tym forum jak składają kompa to mają syndrom battlefieda i to że dany komp będzie do obróbki czy tam innych gier (nie bf3) to i tak jest składany niby pod tą gre... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zintex 0 Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) @Jack Wszyscy chcą grać w tą gierkę na maks. detalach. W końcu ta gra to HIT 2011. Jak ten mój zestaw sprawdzi się w nowych tytułach, które ukarzą się w 2013? Gry z przyszłości (2013) będą chodziły na low/medium/high/ultra etc.? EDIT: Uciągnie Crysisa 3 chociaż na medium? Edytowane 16 Maja 2012 przez zintex Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wszyscy chcą grać w tą gierkę na maks. detalach. W końcu ta gra to HIT 2011. Dla mnie niekoniecznie, ale o gustach się nie dyskutuje i ich nie narzuca. Jak ten mój zestaw sprawdzi się w nowych tytułach, które ukarzą się w 2013? Wróżką nie jestem, podałem zestawy które obecnie (wg. mnie) są warte kupna i na swoją cene wydajne. Jak Ci to pomoże to ja swój kupiłem prawie dwa lata temu i do tej pory 3 gry nie chodziły na max. Cytuj Link to post Share on other sites
zintex 0 Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No to nieźle jeżeli tylko 3 gry, ja na moim 5 letnim gracie (9800 GT, Core 2 Quad Q6660, 4 gb DDR2) ledwo wyciągam 40 FPS w BF3 na malutkich mapach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts