kapadocja 9 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 W każdym razie dla przeciętnego użytkownika, tak jak napisałem, ważne jest, która z kart więcej zaoferuje w danej cenie a nie to czy jest to NV czy AMD, to jest zupełnie czwartorzędne Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Zdziwiłbyś się. Nie raz do sklepu przychodził mi klient z określoną gotówką w ręku i nie dał sobie wcisnąć karty konkretnej firmy choćby i za tą samą cenę miał wydajniejszą. Pamiętam czasy tuż po premierze HD 5770 - GTS 250 był jeszcze w cenie i nijak nie mogłem namówić faceta na Radeona. Cytuj Link to post Share on other sites
kapadocja 9 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Bo to czyste zabobony i fanaberie spowodowane jakimiś dziwnymi zaszłościami sprzed wielu wielu lat Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts