sworek91 0 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam Was serdecznie mam pewien problem z moim dyskiem zewnętrznym a dokładnie to : "LG External XD5 320 GB " Dysk był przez jakiś czas u kolegi. I pewnego razu gdy próbowałem go odpalić to się okazało że prawie nic na nim nie ma, a zajęte mam ok. 300 GB (mam tak bardzo ważne dane i chciałbym je mieć). Na dysku jest tylko parę filmów... ; / Przy skanowaniu dysku są widoczne te dane ale gdy wchodzę na dysk to okazuje się ich brak, próbowałem również Total Commanderem ale również tylko te pare filmów jest ; /.... Spotkał się już ktoś kiedyś z takim problemem ? Dysk jest w systemie NTFS. Cytuj Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Spróbuj odzyskać tym Easy Recovery Professional. Potem porządny pełen format dysku i będzie okej. Czasem takie dziwactwa się zdarzają, gdy dysk jest odłączany na chama bez "bezpiecznego usuwania sprzętu". Cytuj Link to post Share on other sites
miroslaw 5 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Podłącz pod inny system operacyjny ,np linux. Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Test disk pobierz bo usunęło ci prawdopodobnie tablice partycji . Cytuj Link to post Share on other sites
sworek91 0 Napisano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Dziękuję bardzo za zainteresowanie, ale nic nie udało się odzyskać, szkoda ; / Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts