jimhaumman 33 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam. Chce zlozyc komputer,ale z tego co czytalem na necie i forach,to duzo osob pisze ze najlepszy okres na kupownie podzespolow komputerowych jest w lecie.(maj-sierpien) Ile moglbym zaoszczedzic,jesli poczekalbym te kilka miesiecy?(komputer 3tys do 4tys)??? Wiem ze gpu z serii 7xxx napewno potanieja po wejsciu do sprzedaz reszty kart nvidia z serii 6xx. Cytuj Link to post Share on other sites
Brat_Lehmana 8 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Niestety na tym forum nie ma wróżek. Cytuj Link to post Share on other sites
Djmnich 80 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ciężko stwierdzić ale wątpię by wszystko taniało bo w Polsce na razie wszystko drożeje a zarobki ciągle są takie same. Na pewno ceny radków 7XXX stanieją ale o ile? Może z 200zł oszczędzisz przy dobrych wiatrach a przy złych jeszcze będziesz musiał dopłacić. Cytuj Link to post Share on other sites
Brat_Lehmana 8 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No dokładnie tak jest... Myślę że możesz zaoszczędzić te 100-200zł. ale równie dobrze jedne części mogą potanieć, a inne zdrożeją. Jeśli wydajność GTX670 na wykresach jest prawdziwa, a nvidia nie ustali ceny na poziomie 7970, to jest szansa na obniżkę kart 79xx. Cytuj Link to post Share on other sites
xentiu 56 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wydaje mi się że ogólnie na święta wszystko drożeje więc w wakacje powinno być trochę taniej. Nowego radka kupisz taniej, dyski może potanieją i może ram. Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jeśli Ci aż tak nie zależy, to kup teraz. Ceny są dobre jak na tę chwilę, a co będzie w wakacje to nikt nie wie. Cytuj Link to post Share on other sites
BigFatL 0 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Ceny kart 7970 i 7950 jakieś ~dwa tygodnie temu spadły o blisko 200zł(patrzyłem po cenach w morele) więc w najbliższym czasie pewnie drugiej takiej obniżki nie będzie Edytowane 8 Maja 2012 przez BigFatL Cytuj Link to post Share on other sites
Brat_Lehmana 8 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Poczekajmy... jutro premiera 670. ZObaczymy czy to nie fake. Cytuj Link to post Share on other sites
b3nio 29 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jeśli jednak szukałbyś wróżbity to polecam : Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts