pako159 0 Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mam problem z podłączeniem panelu przedniego do karty jak w temacie. Próbowałem poprzez AC'97 jak i HD Audio, instalowałem sterowniki oryginalne jak i najnowsze jakie udało mi się znaleźć (5.12.8.1738), i niestety nie ma sygnału na wyjściu słuchawkowym przedniego panelu. Proszę o propozycję rozwiązania problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Zajdi 1 Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Też miałem ten problem. Spróbowałeś odwrócić wtyczkę odwrotnie? U mnie działa ustawione na AC'97. I pamiętaj, żeby używać przedniego panelu musisz zmienić w sterownikach analog out na FP headphones, albo FP 2 speakers. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Spróbowałeś odwrócić wtyczkę odwrotnie? Tekst miesiąca Co do tematu to podłączasz panel do xonara a nie do integry. Cytuj Link to post Share on other sites
pako159 0 Napisano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Też miałem ten problem. Spróbowałeś odwrócić wtyczkę odwrotnie? U mnie działa ustawione na AC'97. I pamiętaj, żeby używać przedniego panelu musisz zmienić w sterownikach analog out na FP headphones, albo FP 2 speakers. Dzięki Rozumiem że proponujesz zamienić połączenie (wtyczki), czyli to co mam w panelu wpiąć w xonara? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts