Skocz do zawartości

Telefon z klapka lub slider do 500 pln dla kobiety.

Recommended Posts

Witam wszystkich,

chce kupic prezent malzonce ktora preferuje konstrukcje firm:

Samsung, LG, Nokia, ew SE lub cokolwiek innego malego, ladnego z klapka (ew. slider)

Wymagane :

W miare mozliwosci niewielki rozmiar i waga

dobra bateria ( min. 4-5 dni normalnej pracy)

Aparat z funkcja wideo najlepiej 320*240 (malo istotne VGA -> 1 mpix wystarczy)

Radio, odtwarzacz mp3 i video

Slot kart pamieci (microSD lub cos w tym stylu)

Bluetooth

Obecnie rozpatruje:

LG KP260, GB 220, GD330

Samsung E250i, J700, U600, C3050, S3500, GT-S3600

Nokia5200

SE W205, F 305, W 580i, W 395

Jezeli mieliscie kontakt z tego typu aparatami to prosze o opinie, uwagi i ewentualnie nowe propozycje.

Dzieki za pomoc.

Ja polecę Ci Samsunga SGH-D900i. Ma go moja przyjaciółka - robi ładne fotki (3.2MPx), całkiem nieźle trzyma baterie, dobra jakość MP3, oczywiście video, karta mircoSD bodaj do 2GB, Bluetooth czyli w zasadzie wszystko co Ci trzeba. Slider pracuje fajnie tzn cicho i bez problemów (ale nie za lekko, w sam raz), jest ładny i Monika jest z niego baaardzo zadowolona :)

http://files.mgsm.pl/phones/samsung_sgh-d900i/big.jpg

A tutaj masz jego specyfikacje i opinie o nim:

http://www.mgsm.pl/katalog/samsung/sghd900i/

Na allegro można dostać modele z czerwoną obudową ale to już droższa nieco wersja (Monika taką ma i jest ok, lakier nie schodzi wcale).

EDIT:

na allegro średnio 350-400zł, tutaj masz przykładową ofertę

http://allegro.pl/item766738625_nowy_sa ... olory.html

Samsung D900i zaproponowany przez kolegów wyżej bedzie b.dobrym wyborem. Kiedyś bawiłem sie nim < telefon kolezanki > i moge powiedziec ze wrazenia jak najbardziej pozytywne. Fotki robi dosc dobre, bateria srednio 3 dni ;) <= dane od kolezanki

BTW jest dość drogi. Samsung S7220 o wiele lepszych parametrach średnio 50 PLN droższy :co: ale niestety nie spelnia podanych przez Cb wymagan tzn. obudowa slider, z klapką

• 2 tygodnie później...

Co do Samsungów to się ostro wystrzegam.Jak bym o niego nie dbał to taśma albo soft padnie.Nie mam szczęścia do tej Marki.

A telefon proponuję Nokia 6500 Slide ;) Dobry aparat,głośno gra,slocik na karciochy posiada,bateryjka trzyma dość długo (zależny od użytkowania).Ja bym ten telefon Polecał.Na pewno kosztuje mniej niż 500zł ;]